- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz
geckowize #8874 üzenetére
Én Innokin iTaste vv V2 -t használok nekem bevált (bár most nincs ragtáron).
3,3-5,0V között 0,1 voltos lépésekben állítható töltés közben is használható (passthrough) ..... Használati útmutató .(#8879) Fire/SOUL/CD
A nikotinmentes likvideknek sajnos nincs akkora torokhatása. Meglehet meg kellene próbálni azonnal elhagyni a cigit és tényleg nikotintartalmú likviddel kezdened majd azt csökkenteni. Főleg hogy a cigihez nem hasonlít annyira az íze sokan itt véreznek el. De ha lerakod a cigit max. pár nap és nem fog hiányozni a füst íze (legalábbis nálam ez volt). Én szép lassan keverve az erősségeket (12mg-ról) mára már kinulláztam a nikotint úgy hogy észre sem vettem a hiányát. Így több mint egy éve nem gyújtottam rá. Hátha neked is beválna ......
Aktív témák
Hirdetés
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest