- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz BandiHUN #11692 üzenetére
Köszi, a videó segített.
A menetek voltak elkoszolódva, főleg a kazán alján.
Eszméletlen mi jött ki onnan.Persze utólag le esett, hogy a kazán alja hamar átforrósodott használat közben (mostmár nem).
De hát a tudás megszerezhető sajnos, nem jön magától.. ezután tudom, mire kell odafigyelni.Mindenkinek köszönöm a segítséget!
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
megnézem a videót, egy apróság talán, hogy a Vivi Nova beljebb nyomta az Indulgence ház közép érintkezőjét.
Hazaértem kissé kintebb igazítom a közép érintkezőt, és megnézem, mi lesz.
Tisztának már tiszta, ha csak legbelül nincs kosz.. de nem tudom szétszedni.
(pedig szétszedés még menne, de az összerakás )"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
-
zho-lee
addikt
Lehet, százszor megbeszéltétek már, de kérdeznék valamit, mert nem értem.
Szóval, van egy Indulgence 3000mAh, és egy Ego 900mAh szabályozatlan akkum.Indulgence 4,17 voltot mutat, nem csak az akkun magán, hanem összerakva a középérintkezőn, meg a meneten mérve.
Ego 3,7 voltot ugyanúgy mérve (azt nem töltöttem fel)A kazán egy Kanger T3 (2,4 Ohm), és az egóval füstöl, mint a gép, az indulgencével alig.
Ezt nem értem, mitől van?
Nagyobb fesz gyakorlatilag kevésbé füstöl?Köszi a segítséget, és bocs, ha volt már erről szó, nem találom
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz BandiHUN #10351 üzenetére
Én mindig VG-t használok, ha készen vett is, max 50-50% pg+vg.
Úgy vettem észre, hogy nem akarja "át fűteni".. minimális füst jött, és egy apróbb horpadás is keletkezett a homlokomon.
Ugyanaz, csak 2mm-re tekerve, és fölé egy komplett 2mm-es "tömítésnek", viszont füstöl rendesen, és az ízeket is kiadja bőven.
Azt hogyan lehetne kiküszöbölni, hogyha egy menettel kevesebbet tekerek, ne legyen égett (szilikon)gumi íze, és szaga? Gondolom, sehogyan..
-
zho-lee
addikt
válasz BandiHUN #10349 üzenetére
Húúú... én egybe tekertem, azaz összefogtam a két szálat, és arra tekertem.
Lehet, nem értek annyira hozzá, hogy egyel kevesebbet kellett volna tekerni nem ugyanannyit, de nekem nem "fűtött" ezzel a kazán. Nem volt füst, semmi..Mindezt egy alsó kazános tubby-val értem el, és Indulgendence akkum van hozzá.
-
zho-lee
addikt
válasz kisscsaba74 #10315 üzenetére
Neked nem lehet hirdetni..?
Én innen vettem egy Indulgence akkut, és holnap megyek a lötyikért, amit szintén itt említettek..
Mi a baj, moderáltak..?szerk: [link] logarithm: természetesen elfelejtett hívni..
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Kaptam egy "új" kazánt, Tubby, alsó kazános.
A híre ellenére nekem elég jól bejött.
tegnap meg próbáltam áttekerni, de műszer híján egyenlőre csak óvatosan.
7 menet (5+2fél) helyett csak 6-ot tekertem rá. Nem jött be, mert enyhe égett gumi íze lett.. közel vannak a szilikonok
Gondolom, akkor ezzel a tipussal akkor kár kisérletezni tovább, marad a 7 menet..Viszont kaptam egy Vivi Novát is ajándékba, nem tudom miért, de a tubbyhoz képest lomhább, kevesebb a füstje.. ez, csak 3ml-es.
Próbáljam ezt kevesebb menettel? Érdemes?
Kösz a segítséget!(akkuk: Ego 900mAh, és Indulgence 3000 mAh szabályozatlanok)
-
zho-lee
addikt
válasz kisscsaba74 #9865 üzenetére
Innen lehet válogatni, gondolom, a linked nem volt jó.
-
zho-lee
addikt
válasz kisgyerek85 #9793 üzenetére
+1
-
zho-lee
addikt
Sorry, hogy itt érdeklődöm, de nincs valakinek halott 900mAh-ás ego akkuja, amit eladna?
Az enyémben a mikro kapcsoló pálinkát kapott a végbelébe
Az akku jó még, így meg tudnám menteni."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz zho-lee #8017 üzenetére
Az ecigifutárnál megtaláltam az infót..
-
zho-lee
addikt
Üdv srácok!
Az Ego NG kazánt fel lehet újítani házilagosan?
Bocs, ha láma kérdés, csak a töltését találom mindenhol.
(abban bíztam, hogy nem véletlen)"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz Remus389 #7851 üzenetére
Nekem is csak vacakolás volt a Helix V3-mal..
Az egyik szinte azonnal ereszteni kezdett alul, itt adtak is jótanácsot, de sajnos nem szétcsúszott.
Hanem az alsó gyűrű vonalában elrepedt
A másikkal amit még tudtam használni, azzal üvegszál bajok voltak.
Eleinte 1,5-ösöm volt, hát felújításnál duplán tettem, arra tekertem. Utólag visszagondolva jobb volt, mint most a 2-es szállal. Ugyanaz az az üvegszál vagy szivárog lefelé az akkura, vagy, ha betekerem a szipka részt, olyan szoros, hogy nem engedi be a lötyit, és szívhatom az üvegszál kellemes zamatátTudom, amit elkövettem akkor olyan, mintha a Toyotából átülnék egy Skoda 105-be, de én vettem egy EGO-NG-t.
Ma este kaptam meg, hááát, nagyon jó.
Igaz már rá kellet töltenem, de ez okádja a füstöt, jó az íze.. enm volt olyan rossz választás"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz interstate76 #7822 üzenetére
Igen.
Szörnyűek a kilátások."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz interstate76 #7817 üzenetére
"Én inkább a gyógyszergyártókra és -forgalmazókra gyanakszom, nekik igazán komoly, ráadásul pótolhatalan kiesést okozna az elektromos cigaretta elterjedése."
Szerintem meg pótolhatatlan profitot látnak benne
Gondolom, ha a kezükbe kerülne a forgalmazás, akkor kamionos tételekkel vásárolnának fillérekért alapanyagokat, majd kb 8-10x-es a mostani árhoz képest adnák.
Mindenhol ez megy"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz Wendelke #7731 üzenetére
Gondolom, mivel szabályozatlan 900-as, nincs más benne csak egy kapcsoló.
Elvileg akkor, ha sikerül, és van olyan méretű 1100-as pl akkor arra ki cserélhetem.
szerk: én egy hungarocell 1cm x 1cm-es kockát használtam erre a célra.
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz karakpecze21 #7728 üzenetére
Persze.. megnézem majd a mértetet, meg a kódját/tipusát.
Még annyit, hogy a házban nekem ki kellett "hézagolni" a 900-as akkut, mert sacc/kb 1cm-rel rövidebb, mint a hely.Zoli
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Üdv!
Lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni.
Van 2db 900mAh ego szabályozatlan akkum.
Sok helyen látom, hogy árulnak akkumulátort, egy kis kézügyességgel ki lehet cserélni otthon ezeket?
És még annyit, hogy a 900mAh helyett 1100 mAh tehetek bele?
Vagy ahhoz már az elektromos részt (kapcsolót) is cserélni kellene?"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Mintha lett volna szó róla, hogy a helix v3 az akku felé "leengedi" a liquidet.
Még nem javítottam azt, amelyiknek a palástnál ereszt, de a másik v3 meg ilyet produkál, hogy az akku érintkezőnél mindig áll a lötyi, persze szörcsög is rendesen.
Gondoltam az a baj, hogy vékony az üvegszál és megszalad a lötyi.
De dupla 1,5-ös szál van benne, a kazán meg koppra össze van tekerve..És, hogy még jobb legyen, vettem egy helix v2-őt.
Baromi jó, még gyári állapotban van. De az is engedi a lötyit lefelé
Lehet ezt orvosolni?"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz BandiHUN #6315 üzenetére
Szia!
Az mitől van, hogy az újratekert helix kazán kaparós/köhögtetős füstöt ad, és meleg a fém menetes rész, azaz az alja.
Ugyanúgy csináltam, dupla másfeles szál, 0,2-es huzal, 5 teljes, és két fél menet az elején/végén.
Az első felújítás után olyan volt, mint az álom. Most meg mint egy zsinórban analógozó köhögök, és az íze sem valami fényes..
(az akkum meg két db 900-as szabályozatlan Ego)Kukára érett az egész?
Vettem vész esetére egy helix v2-est. Eddig tartogattam, de egyre érik bennem az elhatározás, hogy feltöltöm liquiddel most már
Mellesleg a BUD kazánt is újítottam, az is "dream" kategória lett. De hamar elmúlt
Viszont olvastam egy nagyon régi hsz.-t tőled, és rájöttem, miért. Azzal nem is foglalkozom.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
mindkettőtöknek
(jajjj, ezt egybe írtam, remélem nem gondoltok másra!!!! )Utána nézek akkor
-
zho-lee
addikt
Sziasztok
Utolért egy másik Helix V3 fícsör: a fém menetes rész, és a tartály találkozásánál ereszt.
Azaz szivárog.
(mire leírtam, egy szép apró kis csepp jelent meg az oldalán )Javítható ez a szükséges rossz kazán vagy ívpályás módszer..?
Köszi Zoli"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz pirosvilamos #6268 üzenetére
Üdv a fedélzeten!
Valaki emlékszik még itt rá a fórumban, hogy leírták már a Helix (meg más) újratekerését?
Keresem, de nem lelem...
Vagy inkább a probléma: először véletlenül csak 6 menetet tettem 0,2-es drótból a dupla 1,5-ös szálra a helix kazánhoz.
Persze nem volt jó, nagyon melegítette a liquidet, meg az íze sem volt jó.
Aztán a 7 menet nagyon jó volt, majdhogy nem fényévekkel jobb. De a másodszorra készített kazán valahogy nem az igazi.. nem füstöl annyira, nem olyan jó az íze, mint az előző 7 menetes tekerésnek.
tekerjek 8-at?Sajnos nem vagyok ennyire profi, az elektronikai dolgokat/összefüggéseket nem tudom kiokoskodni, csak akkor értem ha elmagyarázza valaki.
Köszönöm a segítséget, akár linkkel is
-
zho-lee
addikt
válasz pirosvilamos #6265 üzenetére
Igen, Uram!
A profilomban is fel tüntettem.
Szintén?"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz BandiHUN #6259 üzenetére
Ezt most úgy írtad, mintha nem tudnád, hogy van egy pár ember (inkább csak én) aki tök hülye a méricskéléshez..
De most már tudom, hogyan kell, ráficcenek akkor, van kész kazán -megnézem.A "művházba jönnek minden héten" meg olyan, mintha te is Gyömrőn laknál te is.. de ezek szerint máshol is így van
Bocsi, csak azt hiszem vicces vagyok, de a hideg miatt egy kis száraz vörös elfogyott...
Azt szeretném kérdezni, hogy a "szabvány" ego szabályozatlan 900mAh akku-ban lehet a tényleges akkut cserélni?
Mivel nem mértem, csak laikusként okosan nézegettem, lehet van egy kicsi zárlat mégis?
(gondolok arra, hogy a kazán két "lábát" most ollóval vágtam le, és ha összetekerem erősebben az e-blázt az akkuval, akkor egyszerűen a fél mm-nél is rövidebb drótvég mégiscsak odalóg ahová nem kéne)Ha lehet cserélni, akkor úgy is megoldom, legfeljebb utána jól megnézeget, mintha értenék is hozzá
szerk: na az amatőr kérdés... most épp csak töltött helixem van. Mérhetem azért?
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
A helixem, ami 0,2-es huzallal van tekerve, és koppra rátekerve az akkura (tudom nem jó -véletlenül sikerült) nem fűt, hanem csak villog. Mintha lemerült volna.
De ha meglazítom egy hajszálnyit, elmegy még estig/éjfélig ugyaz az akku.
Ezen a hibámon kívül megy rendesen, 1,5 szál duplán, 0,2-es huzallal tekerve."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Akkor bocs.
Az a helyzet, hogy helixhez nem használok semmit, csak a tiszta kezemet
Illetve ma egy nagyon vékony varrótűt találtam, és azt a dupla másfeles közé fogtam, így tényleg olyan tekerés lett, mint a gyári. Ja, olló.. azzal vágom el a drótot...
Összerakom, de előtte megkukkolom, össze ér-e a két drót-lába, illetve hozzá ér-e a házhoz.
Volt is egy kis gondom, mert az egyik helixbe mistic juice van.
És baromira "aláfűtött", azaz szinte forró volt a menetnél ha használtam. De meg van a baj, csak 6 menet volt a 0,2-es szálból.. a pótkazánt ma áttekertem -7 menettel. Álom!Ha figyelmesen olvastam volna, akkor már eleve 7-et tekertem volna
-
zho-lee
addikt
Igen, egyre több negatív dolgot írtak a helixről, de újratekerve már nem bántam meg a vételét.
Biztosan eljön az idő, hogy megmosolygom e hozzászólásom, de amíg jobbra/szebbre nem jut , ez kiváló.
(mostmár)"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Mindkettő baromi jó lett, az egyik mistic juice az Üllői úti boltból (amit még nem foglaltak le a buznyákok), a másikban a saját "főzet" van..
Dehogy fogok megint 650-850-ért venni új kazánt..
Ja, ma egyszer szörcsögött egy nagyon picit az egyik, de nem folytak meg egyáltalán.
Hozzájárult ehhez, hogy bár az egész belső ferde volt, de egy mozdulattal a külső palástot igazítva tuti egyenes lett.
Az összerakásnál meg még egy apróság kimaradt, hogy a kazán közép érintkezőjét nem hagytam "lazán", én betoltam koppra.
Szerintem ezzel kerülhető el az, hogy ha az ősi -tekeréses módszerrel szedem le a kilógó ellenállás drótot- nem tud elmozdulni. Csökkentve a zárlat esélyét.
Még egy ötlet, ami lehet másnak természetes: amint összeraktam a kazánt, be is tettem a helyére, és akkut neki!
Ha zárlat lett volna, akkor gombnyomás nélkül izzott volna, de nem tette. Ezért mertem feltölteni.Kb 2 perc a csere
-
zho-lee
addikt
Hát basszus...
Meg van az első tekerésem.
Ha még láttál baromi ronda menetet... de összeraktam pár perc alatt, és mint az álom, olyan a helixem.
Nem fogadtam szót, bár megerősítette akitől vettem, hogy ez másfeles üvegszál, de én mégis duplán raktam a kazánban, ráadásul se rövid, se hosszú szálat.
Pont közepeset
Arra tekertem 6-ot a 2-es huzalból. Összeraktam, és műxik, baromi finom és dús füstöt ad.Köszönöm (mindenkinek) a segítséget!
Az már csak hab a tortán, hogy a BUD kazánban is kicseréltem a levezető szálat.
Remélem, az is jó leszszerk: kiszipákolom a másik helixből is a lötyit..
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
akkor rendelhetek 2-es üvegszálat
Megnéztem a videót (igaz az tubby), de nem is nagy dolog ezek szerint újratekerni.
Viszont a helix v3 érintkezője az akksi felől sokkal mélyebb.
Ott hogyan lehet elvágni az ellenállás huzal kilógó felesleges "szárait"?"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Sorry,de csak megkérdezném:
Ha felújítom a Helixet, és van 0,2-es ellenállás huzalom. de csak 1,5-ös üvegszálam, akkor a dupla szál abból lehet jó? Arra tekerek?
És még valami: ami körbeveszi ezt a tekercselést, az lehet teflonból?
Valamiféle szövet anyag van ott.a segítséget!
-
zho-lee
addikt
válasz MmDorian #6201 üzenetére
Bizony, jól érzed.
Egy neked írt válasz miatt két napja ismét full e-cigizem.
Nem bántam meg én sem.
Hiába vettem analógot, nem éreztem olyan jónak már.szerk: néha kell egy okosabb, aki elmagyarázza. Nekem most jer1cho tette meg. Köszönöm neki!
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz TazLeacher #6178 üzenetére
Nem semmi, jól összeszedett hozzászólás.
Sajnos, gondolom nem lehet, de ezt kéne leadni a híradóban!
Legalább kárpótolná (talán) a statárium szerűen meghurcolt e-cigi üzlet tulajdonosokat, és talán több vásárlót is vonzana.Átolvastam, és szégyenlem magam, mert családi problémák miatt újból előkerült az analóg.
De holnap nem viszem magammal a munkahelyemre csak az elektromost."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Én annyira függő lettem,hogy ma reggel már PG-t reggeliztem..
(PG=piggy-glicol =szalonna)"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz TazLeacher #6118 üzenetére
+1
-
zho-lee
addikt
válasz BandiHUN #6077 üzenetére
Köszi!
Az Ego-nak van egy minizere, azzal is szemezgetek. Jó az?
Van tapasztalatod?Bár most félretettem a Helix V3 kazánokat, és az elődjét vettem elő szerintem, ugyanolyan, csak nem lehet szétszedni..
Nem rossz, és tényleg, mióta írta itt valaki régebben (szerintem te, amikor a tubby-t ajánlottad), hogy a v3 hajlamos megfolyni, köpköd is. Na azóta azok nekem is csinálják a v3-asok, de ez a régebbi nem, és sokkal jobban kiadja az ízeket, füstöl, mint egy kémény.Vagy tubby, vagy minimizer, vagy bud amiben most gondolkodom. A bud csak azért, mert amíg jó volt, nagyon szerettem. De mostanában néha baromi rossz íze van, és néha megköhögtet újabban.
-
zho-lee
addikt
válasz interstate76 #6073 üzenetére
És még lehetne sorolni, hogy hol vannak még ilyenek.
Csak ez a fórum nem róluk szól.
Apropó, jól emlékszem, hogy a BUD kazán "tartálya" rá van ragasztva a kazánra?
Tehát akksira tekerve, óvatosan feszegetve rá kell venni a ragasztót, hogy engedje el?
Bár lehet olcsóbb újat venni.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz interstate76 #6070 üzenetére
Annyira fafejűek, hogy nem jönnek rá: ha külföldről hozatjuk, nem nekik fizetjük az áfát se...
Egyébként az analóg ellen is küzdenek, hogy leszorítsák, de így"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz #78693120 #6053 üzenetére
Akkor, kiszámolom a nikotinos arányát, és a natúrt meg 70-30% arányban keverem a vg-pg-ből.
Plusz aroma stb..
Nem olyan nagy dolog, legalábbis, amíg csak beszélünk (írunk) róla
Hogyan érdemes tárolni, ha ekkor mennyiség van belőle?olvastam, hogy hűtőben, meg az ellenkezőjét is, dobozban, hogy a fénytől védjük, ilyesmiket.
Mi lenne az abszolút jó, vagy bevált módszer?
Jelenleg 30ml-est használok, az egy hónap kb, (de lehet csak fél hónap lesz), addig el van a dobozában, a lakás hűvösebb helyén."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz zho-lee #6046 üzenetére
Oké, a gugli jóbarátom...
De nikotin tartalmú adalékot nemigen árul senki.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Lehet abszolút amatőr kérdés, de még ezt nem olvastam itt.
Mi van akkor, ha natúr 95+VG lötyit veszek magamnak.
(Natúr növényi glicerin saját keverésű liquidek készítéséhez)Magában gondolom förtelem.
Aroma kell bele, és annyi?
Mert ugyanott láttam még savanyúságot csökkentő, édességet csökkentő, lágyító -ízfokozó adalékot is.
Az sem árt bele?Van valahol leírás erről?
Persze, azért mert ilyeneket találok, gondolom az is lehet, hogy már rég lefoglalták lelkes martalócaink az árukészletét
Köszi a segítséget!
-
zho-lee
addikt
-
zho-lee
addikt
válasz TazLeacher #6026 üzenetére
Köszönöm, ez az
Sajnos látom is, hogy a személyes átvétellel gondok lettek... legalábbis csináltak nekik gondokat szerintemA keleti/Blaha/Nagyvárad tér környékén nem tudtok véletlenül személyesen átvehető liquid üzletet?
A Diamond Sexshop-ot kivéve (Arzenál), mert ott csak full PG kapható..[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Srácok!
Tud valaki segíteni, hogy melyik az a cég, akik az Oktogon tér mellett vannak?
Eltűntek a könyvjelzőim..Köszi!
-
zho-lee
addikt
válasz TazLeacher #5946 üzenetére
Szia!
A takarításról tudnék írni, Helix V3 esetében:
Az itt kapott jótanács szerint kézmelegtől kissé melegebb víz alá tartom az alkatrészeit a mosogató fölött.
Persze akkora erejű sugár, hogy a szilion gyűrűket ne vigye le ennyi.
Szétszedni teljesen pár másodpercig tart. Ezután simán papírtörlővel leitatom a vizet, és állni hagyom egy órányit, hogy tuti kimenjen a víz belőle.
Nekem bejött. Jó füst (sok) jó ízzel.Lehet, lusta vagyok, de több,mint egy hónap után cseréltem "madzagot" a kazánban.
Viszont azt kell hozzá tudni, hogy én amint elkezdtem az e-cigit, akkor eldobtam az analógot, tehát nálam "fő-állásban" van a V3 (2.4 Ohmos a fej - 900 mAh Ego-T szabályozatlan akkuval).
Reggeltől-estig megy.
De, ha ezt kihagynád, akkor 700.- Ft egy új kazán, csak a régi helyére kell tekerni.
(én ma éltem az alkalommal, mert kaptam végre egy üzletben hosszú szállal - igaz csak 1 db volt )Az összehasonlításból kimaradnék, tapasztalat híján
szerk: (#5947) Lorenzo9: addig mondod, amíg el nem megyek venni jól hangzik. De mi legyen a helix-ekkel?
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz BandiHUN #5939 üzenetére
Köszi a segítséget!
Nem akarok v v akkut venni, csak a variálható feszültség érdekelt.
(de ezek tudatában nem is fogok!)Na, a passtrought akku közepe kipiszkálva, drótvége megkeresve, kihúzva, és visszaforrasztva.
Helix tank feltekerve, elégedetten pöfékelve - írom e sorokat
Nagyon a segítséget, így 2 perc alatt kijavítottam"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz BandiHUN #5932 üzenetére
Nem volt időm írni, de egyértelmű akku hiba.
A másikkal, amiről a múltkor írtam, azzal megy azóta is.
(a másiknak "lötyögött" az akku a belsejében)Nos, ez a problémás (ráadásul az usb-s elejű -passtrought akku) be- és kikapcsolható, nyomógomb világít kéken, ha nyomom. De nem ad ki feszültséget.. mértem műszerrel. 0, azaz nulla Volt jön ki belőle, ha megnyomom a gombot.
Gondolom, belül elengedte a vezeték valahol magát.
Viszont ezt nem bírom szétszedni, legalábbis egyenlőre nem megy..
Amint szétjön úgy is okosabb leszek.Amiben nem vagyok okos, megkérdem:
néztem az új akkukat, ha ez nem menne.. láttam ego vv akkut, amit 5 gombnyomással tudok változtatni, milyen feszültség jöjjön ki. Na, ehhez nem értek, ha 3,2 vagy 3,7 vagy 4,2 V-ra állítható.
Az elején meg van egy ledsor ami a töltöttségét jelzi.
Mit jelent ez, ha mondjuk én a 2,4 ohmos helix v3 "fejegységgel" elkezdem variálni a voltokat?
Mi történik akkor?Köszi előre is a választ, és bocs a kérdésért!
Itt találtam, mindjárt megnézem, hátha magamtól rájövök a válaszra..
-
zho-lee
addikt
válasz Wendelke #5930 üzenetére
Az mitől lehet, hogy nem akar füstölni az e-cigi?
Ego akku, 900 mAh-ás gyári állapotú Helix V3 fejjel (nem az, amiben cseréltem szálat), Laca féle Old Joe "egyensúlyos".
Nyomom a gombot semmi, kis idő múlva el kezd sercegni (3-4 mp), és "szívható -jön a füst", majd ez sem, hanem akku kicsavar, majd vissza, és akkor megint füstöl...Akku, vagy kazán hiba lehet?
szerk: bocs, de nem (#5930) Wendelke válasza lett volna, csak mellé böktem
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Addig jutottam, hogy fel is töltöttem a v3-at.
Eddig jó, füstöl rendesen, nem éget.
A másik V3 kiürült, meg is nézem akkor, ha lesz időm, hogyan is van az a fűtőszál benne..
Most még szárad egy kicsit..Akkor tegyek bele 2 vagy 3 szálat, és jobb lesz?
-
zho-lee
addikt
Köszi, akkor majd ott megnézem, vagy veszek újat..
Nem tudom, az eredeti milyen vastag, mert szálaira esett szét.
Ezt jól láttad, 1mm-es.
Ahogyan beletoltam a fűtőszálba, ott megült rendesen, tehát valami hasonló vastag lehetett.
De, ha igazad van, és nem lesz jó, akkor veszek újat persze.Vagy megpróbálom a fűtőszál tekercselést is
-
zho-lee
addikt
válasz zho-lee #5915 üzenetére
Apropó, van egy kérdésem: a bekarikázott részt, a kazán tetején lévő szilikon sapkát a kúpos csővel lehet külön kapni?
Tudom, csak 700.- általában egy komplett, de most az enyém új lett, ez meg valahogyan ferde lett.
Egyszer leejtettem, lehet az tett be neki..
(ha összerakom teljesen, csak akkor látszik)[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Ki lehet otthon cserélni a "madzagot" a Helix V3 kazánban...
Addig-addig halasztgattam, hogy mostmár kénytelen voltam neki ülni javítani, mert már eléggé ronda volt.
Mint írtam régen, van egy tekercs pót belőle, és ráadásul azt láttam, hogy nem merőlegesen, hanem szöben, azaz hegyesre vágta a végét, akárki.. könnyen átbújt a fűtő tekercselésen, ha akad akkor csak meg kell tekerni sodrás irányba.
És kész is, lassan kifogy az üzemanyag a "rövid kanócosból", és akkor már töltöm is ezt!
Ha mégsem lesz jó, vagy sikerült megírom."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
-
zho-lee
addikt
Jó a V3, csak a Bud "takarékosabb", múltkor is elszámoltam a rendelést
Új/újszerűre gondoltam, vagy ha valaki vett magának, de nem jött be neki."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Nincs senkinek felesleges/megunt BUD kazánja..?
-
zho-lee
addikt
válasz vilmaboy #5835 üzenetére
Köszi, de nem lesz most pénzem rá... ezért javítottam inkább az akkumat
Viszont, ha tényleg eladnál egy db hosszú "kanócos" Helix V3 kazánt, azt még ki tudnám fizetni.
Kérdés, hogy posta, vagy személyes ügy lenne..?
Budapesten tudnánk talizni.szerk: valakinek van eladó BUD tankja..? Fontos lenne
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz vilmaboy #5813 üzenetére
Na, rájöttem hogyan szedem szét az akkut.
Rácsavartam a helix v3-at.
Óvatosan tényleg szét jött. Kábelek megigazítva, rendesen működik.
Az akku, és a fej közötti rést pedig egy épp kéznél lévő hungarocell beszabásával el is tüntettem.
Most épp megelégedve pöfékelek vele.
De azért a Mini Lava-t megnézem.Kicsit az ára aggaszt, hogy 13/5-8/1,5E ft..
Melyik a nyerő?szerk: ez lenne az?
vagy a hirdető információi alatti kép? Az sem rossz, csak azzal lehet nagyot szív az ember...[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Hú, köszi a válaszokat, le is tettem.
Jól megijedtem, hogy ez szétrobbanhat...Nos, akkor szerelhető, vagy inkább szakember..?
Egyáltalán nem tudom szétszedni, gondolom, jó végét - a menetes részt- próbáltam finoman széthúzni."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz mord025 #5800 üzenetére
Nem, dehogy, azt szeretném, hogy az alja ne maradjon a flaskájában, amiben tárolva van. (kb egy tankra való 95+ van, ki szeretném nyerni mindet a tároló edényből)
Más célom nincs, szerintem a meleg vízbe lógatás elég lesz.Az akkuval más baj van.
Mostmár műxik, de van egy kis baja.
Hosszában lötyög/csúszkál a házban az akkumulátor.
Tehát a külső házában, megszűnt a rögzítése.Úgy sikerül működésre bírni, hogy kézben tartom, a menetes végével lefelé, és ezzel a végével a másik kezemre (tenyerembe) lendületesen "belebökök", bele ütök.
Az akku közelcsúszik a fejhez (amin a menet van) , megszorul, és akkor működik.
Véletlenül nagyobb lendülettel állítottam a talpára az asztalon, és akkor vissza csúszott az akku a talp felé, megint nem volt jó, de az előző módon életre keltettem megint.Kérdés az, hogy ezt az egész akkus részt szét lehet szedni?
Hogy rögzítsem valahogy a belül mozgó akkut?"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Jajj, jönnek a gondok.. először fordul elő, hogy mindkét akku lemerült..
De a passtrough akku kiváló ide a gép elé
Viszont a másik akku viselkedését nem értem:
Ha rajta van a tank, bekapcsolva van, és meg nyomom a gombot, akkor villan 5x, ha jól számoltam, ezzel gondolom a töltést jelzi.
De ha felteszem töltőre, zölden világít a led. Hálózati, és pc usb esetén is.
Ilyenkor halt meg az akku?Most már kikapcsolni sem tudom, hiába nyomom meg 5x, csak villog
-
zho-lee
addikt
válasz mord025 #5794 üzenetére
Meglepődtem, de akkor nem jó helyen érdeklődtem még: desztvizet mondtak, hogy tegyek bele... nekem sántított a dolog.
Praktikusan még egy kis rozsdamaró is eszembe jutott még- a fűtőszál ne rozsdásodjon tőle...Múlthéten kisegítettem a kollégám egy kis egyensúly-os liquiddel, ő meg vissza adta, de az full vg, és sűrűbb jóval.
Ez a melegvizes "hígabbá tétel" elég lesz szerintem.Köszönöm a segítséget!
-
zho-lee
addikt
válasz vilmaboy #5792 üzenetére
Nekem is, ha tudtam volna venni, de a Wenda Kft.-nél nem így megy sajnos..
Kár volt telefonálni, meg oda benzinezni ..
Mindegy, ez van, néha tanuló pénzt kell fizetni.Ha van 95+ liquidem, azt hogyan higíthatom, mi az arány?
Illetve kell-e higítani?
Csak mert úgy látom, a legalját nehéz lesz kiszedni a kis flaskából, amiben Laca árulja.
Persze ez megint egy lelkes amatőr kérdése lenne.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz vilmaboy #5749 üzenetére
Nem fog menni, megnéztem..
De amúgy írtam, hogy azért kérdem, mert még nem is néztem ezt a lehetőséget..
Szóval korszakalkotó lehetnék, ha a régit kihúznám, és bedugnám helyette az újat.Az a baj, hogy ne vagyok még regelve sem oda, ahol láttam hosszú kanóccal a helix kazánt..
Nem tudtok véletlenül olyan helyet, ahová bemehetek, és leveszik a polcról?
Bp.-en a Nagyvárad tér, Soroksár vonalon?Köszi!
-
zho-lee
addikt
válasz Wendelke #5743 üzenetére
Szedtem már szét a "kazánt" tisztítási céllal, sőt mindjárt kiürül, megint kéne, de akkor majd este otthon.
Utána kérdeztem, a madzag az, igen (akitől vettem)
Laca oldalán fenn van, 1mm-es..Tehát gondolom, rövid madzag kihúz, hosszabb bedug (?), méretre vág, annyi..
(szétszedésnél erre a lehetőségre nem gondoltam még, és nem néztem meg)A másik, ha ez meg van, a "madzag magától szétbomlik, vagy nekem kell rojtosra csinálni -széttekerni? (a fotókon, mintha szét lenne tekeredve)
Vagy hagyjam, ahogyan van?"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Láttam valamit, hát kérdezek:
Helix V3 kazán hosszú üvegszállal.
Mitől jobb ez attól, ami most van nekem, azaz kb 2-3mm-re lóg ki kazánból a madzag?
Ezt meg tudom otthon is csinálni egy használtból?
Tehát kiszedem a régit és hosszabbat teszek be?szerk: amit kaptam az e-cigihez, arra azt mondták, hogy Laca zsinór, az lenne az amit bele kell tenni?
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Igen, erős bagós voltam, és eldobtam azonnal
Minimum 6 mg-os cigi, minimum egy dobozzal egy nap.
(ebben a 3 doboz is benne van ugye )De voltam olyan helyen, ahol a Gitanes-t lehetett csak kapni időnként
-
zho-lee
addikt
Nekem meg az Ego-T+Helix V3 marad is egy darabig szerintem.
Ezek mellett eldobtam az analógot is.
Nekem ez a könnyű,és használható stb.
De biztosan eljön az idő, hogy ugyanazt mondom, amit teAbban is igazad van, hogy "kezdőknek"
(1 hóóóónap!)"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz wwenigma #5717 üzenetére
Itt hirdették, nem e fórumon, hanem a mobilarena.hu/egyéb rovatban.
(nem tudtam válogatni -ez volt)
5e-ért vettem ezt az akkut +2db riva-t tankot, tötővel, de persze az,amibe bele kell tekerni az akkut, meg egy kicsi 12-es mistic juice-t +fecskendőt. Szerintem az eladó korrektül összerakta a cuccot.Azóta van még egy ilyen akkum, és 2db Bud tank meg egy régebbi (szerintem helix v2) tank,
volt hozzá még egy akku, még 2 db Bud tank meg egy töltő, amit elajándékoztam.
Szintén ajándék lett a másik 4db tank, ha minden igaz ego-t3-ba való.
Mellé jött még alkohol, egy üveg, meg desztvíz, vagy 1 liternyi, mindez 12-ért.Meg vettem két új Helix V3-at, és azt használom, a többi tank el van téve pihenni..
szerk: van otthon mini usb kábelem egy pár
A tudást meg lassan szedem innen össze hozzá, amit köszönök.
Sok segítséget kaptam e fórumon!
Csak ugye, menet közben jönnek elő a dolgok..[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz vilmaboy #5713 üzenetére
Nagyjából el lett magyarázva.
De ilyen rejtett dolgok nem. Lehet, az eladó sem tudta
Azért kérdezem itt, mert biztosan tudjátokBocs, ha ennyire zöldeket kérdek, de magamtól nem jövök rá, és sajnos itt nem mindig hoz a kereső eredményt, a gugli még annyit sem.
Könnyű kinevetni a kisebbet..
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Politika
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest