Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Aktív témák
-
Remus389
veterán
látom itt van Tubby BC!
hát nem tudom, én újabban elővettem a Helix V3-at, a Tubby után olyan mint egy Porsche-ből visszaülni egy Toyotába
a Helix is jó, de azért fapados a Tubby-hoz
A Tubby sokkal jobban kihozza az ízeket(konkrétan amit Helixen ízetlennek éreztem, Tubby-n hmmm! ez nem is olyan rossz!), szebb, nagyobb a tartálya, jobban porlaszt, selymesebb a füst, nem kell döntögetni, hisz alul van az üvegszál, folyamatos az ellátás
szóval sokkal kellemesebb
a hátránya a felújtás picit nehezebb(bár nem vészes), könnyebb elrontani a felújítást(szürcsöghet, szívároghat)
viszont amíg nem volt Tubby-m a Helix-et is nagyon élveztem, és azt könnyű felújítani meg minden(igaz látom van Tubby kazán 700-ért)
szóval kezdőknek Helix, és utána lehet venni Tubby-t, bár lehet tubby-val is kezdeni, akkor viszont plusz kazán kell
de mindenképp Tubby>Helix V3
legalábbis szerintem
mondjuk legközelebb nem veszek még egy Tubby-t, inkább kipróbálom a Vatelines patronokat azok milyenek, de jelenleg a Tubby-ért vagyok oda
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest