Aktív témák
-
Remus389
veterán
látom itt van Tubby BC!
hát nem tudom, én újabban elővettem a Helix V3-at, a Tubby után olyan mint egy Porsche-ből visszaülni egy Toyotába
a Helix is jó, de azért fapados a Tubby-hoz
A Tubby sokkal jobban kihozza az ízeket(konkrétan amit Helixen ízetlennek éreztem, Tubby-n hmmm! ez nem is olyan rossz!), szebb, nagyobb a tartálya, jobban porlaszt, selymesebb a füst, nem kell döntögetni, hisz alul van az üvegszál, folyamatos az ellátás
szóval sokkal kellemesebb
a hátránya a felújtás picit nehezebb(bár nem vészes), könnyebb elrontani a felújítást(szürcsöghet, szívároghat)
viszont amíg nem volt Tubby-m a Helix-et is nagyon élveztem, és azt könnyű felújítani meg minden(igaz látom van Tubby kazán 700-ért)
szóval kezdőknek Helix, és utána lehet venni Tubby-t, bár lehet tubby-val is kezdeni, akkor viszont plusz kazán kell
de mindenképp Tubby>Helix V3 legalábbis szerintem
mondjuk legközelebb nem veszek még egy Tubby-t, inkább kipróbálom a Vatelines patronokat azok milyenek, de jelenleg a Tubby-ért vagyok oda
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Facebook és Messenger
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- I5 6400 Processzor eladó 3db
- Újévi kábel, elosztó, átalakító, stb kiárusítás
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest