- New Game Blitz - 2025
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows telepítése hálózatról
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Dante84
csendes tag
válasz LadyLorien #498 üzenetére
Az atomizátor akkor lesz használhatatlan, 1. ha elpattan a szál-na ilyennel még nem találkoztam
2. ha a kanóc amire a fűtőszál fel van tekerve olyan szinten ég be, hogy égett lesz az íze, ezt egy idő után nem lehet se kiégetéssel , se kifőzéssel eltávolítani -
Brenyo
tag
válasz LadyLorien #498 üzenetére
Gondolom nem ad füstöt / égett íz ?!
-
LadyLorien
tag
Engem is riogattak, hogy majd sokszor kell cserélni, de közben eddig egyáltalán nem kellett.
Persze lehet, hogy más típusoknál többször kell cserélni, de én ezzel elleszek még egy darabig.
Egyébként honnan tudja az ember, hogy már nem használható az atomizátor?
[ Szerkesztve ]
Torpenyuszik.hu - A nyuszigazdik kisokosa!
-
Brenyo
tag
válasz LadyLorien #496 üzenetére
Az nem rossz ...
-
bzoley
veterán
Gondolom, hogy komplexebb tuning cuccokkal fokozható a hatás, de - legalább is egyelőre - maradnék az aránylag egyszerű eszközöknél.
Tegnap jött egy marék CE2-es XL kerámia, azóta azt használom leginkább a tartóttága miatt. A mellé kapott lötyivel már-már normális hatást kapok, sőt a korábbi vatelines patronnal még erősebb, és ízesebb is.
Még nem próbáltam az általatok prefereált USA, és Laca-féle liquideket, de idővel biztos megtalálom a nekem megfelelőt. Kár, hogy nem tudom egyszerre végigpróbálgatni mindet, így időbe fog tellni. Próbálok mások szavazata, tesztje alapján vásárolni lötyit. -
Jamby18
senior tag
Hello!
Ha egy ilyet [link] rendelek akkor az az 5 parton mivel van töltve, csak sima e-liquiddel amibe van nikotin? Nekem külön kell hozzá rendelni patront ami üres, hogy abba tölthessek amit én szeretnék?
Egy atomizátor mennyi időt bír ki? 1év? -
Dante84
csendes tag
Erős hatás kell? Megoldható de itt már a haladó témánál vagyunk, erre a HV/LR kazánok elsősorban drippelve és csak modokban képesek hozni az elvárt hatást.
Ami elég jó szerintem az a CE2-es integrált kerámiák. De minden egyes löttynek más és más az íze és hatása, ez mint egyén, mint pedig kazán/löttyfüggő dolog. -
ati2
őstag
Izre szerintem a mellow is elég jó. Füstre az USA-liquid ugyanolyan jó mint a kínai, szöveg nélküli, vagy egy hangyányit jobb. Csodát ne várj tőle, de érdemes kipróbálnod azt is.
Én meg 20 év helikon után tértem át, de még mindig nem teljesen. Kicsit zürös időszakom van épp .
[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
Megkóstoltam a másik lötyit is(VG AfterEight(csoki-mentol)). Volt még egy bontatlan vatelines patron, abba töltöttem. Hát nem kell annyit szenvedni vele, mint a MD-val, bár próbáltam egy régi patronba is, de nem igazán jött belőle semmi. Minden esetre ez a két új lötyi erősebbnek érződik, egy idő után le kell tenni, szóval nem rossz. Ha az USA Liquid még ennél is jobb, akkor szerintem nem lehet ok panaszra.
Közben a kerámia is mintha kezdene bejáratódni, nem érződik már az égett íz. Azt még fenn tartom, hogy ízben gyengébb, mint a hagyományos. -
bzoley
veterán
Igen, úgy valahogy, bár nem biztos, hogy a legjobb ötlet volt(így főleg).
20év/napi 40-50 erős után egy hétig 1/0.1-es Alpine-t szívtam, és lényegében jobban is esett. A szofi már kezdett komolyan bántani. Mivel ez a váltás nem viselt meg, sőt jobban éreztem magam tőle, úgy gondoltam, ha tudom imitálni a bagózást, át tudom verni a szervezetemet. A gond csak az, hogy az imitálás nem teljesen tökéletes. Egy cigibe azért bele lehet "fáradni". Mióta megvan a gőzős, gyakorlatilag hozzám ragadt, folyamatosan tudnám szipókázni. Úgy sikerült "kifárasztani" a tüdőm, hogy átálltam arra a módszerre, hogy egyből mélyen szívom. Ezt viszont a technika viselte idáig nehezen. egyedül az akksi képes kihúzni egy napig, a másfél millis patront seperc alatt kiürítettem.Köszi az infót a MD-ról, ez a kezdő csomaggal jött, még művelődöm, és rendelgetem a kóstolókat mindenhonnan. USA Liquid-hez(vatera) még kicsi vagyok, perpill nem tudok előre utalni, és nem vagyok elég "megbízható" sem az utánvéthez, de a jövő héten onnan is válogatok.
EcigiShop-ból ma jött egy csomag, XL kerámiával, és két lötyivel. Nem tudom, miféle, a fajtájukat is csak tippelni tudom, mert semmi nincs rájuk írva(fasza egy bolt). Betankoltam a megy-mentolt, és már a régi patronban is jobban teljesít, mint ami előtte benne volt.
A kerámiától egyelőre nem vagyok elájulva, a másikban jobb íze volt, talán a füstje is több a simával. Viszont a kerámia csendesebb, nem visszhangzik szívás közben, csak éppen égett ízt ad. Erről olvastam, majd megkeresem, mit lehet vele kezdeni.
Sorry a szófosásért -
ati2
őstag
Most akkor egyből akarsz leszokni 0-sal?
Az erős cigi 16-21 mg-osnak felel meg, ami rá van írva a doboz oldalára 30-al szorozd beA mellow dev-nek nincs th-ja, amit próbáltam. Ellenben az USA Liquid Real verzióknak van (a többi próba lötyi még most jön postán), meg a bizonytalan eredetű kínai lötyiknek is van.
[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
Ennél lassabban talán nem is lehet
Azért nyomom olyan sokáig, és azért égetem el a patront is túl hamar. Egyelőre a szett mellé kért marbit, és mentolt használom(mello dew). Mindkettő mentes, nem tudom, hogy a nikotinnak van-e plusz th-ja. Talán ki kéne próbálni egy-két gyengét is. -
bzoley
veterán
Lassan egy hete e-cigizek, de egyelőre nem vagyok maradéktalanul megelégedve. Lehet a rossz liquid, vagy más miatt erre keresnék választ. El lehet érni valahogy olyan hatást, mintha egy közepes, vagy erős cigit szívnék? Ha elég nagyot szívok bele(5s), akkor a füst már elégséges, de max a mentol hűti kicsit a torkom, és nem érzem "nehéznek".
-
chros
őstag
válasz soma1975 #478 üzenetére
En ezt vettem (szinten tanacsra, LadyLorien): Joye 510 E-box 2 akkuval e-cigaretta [link]
Vegyel hozza meg 10 patront es 2-3 5ml-s utuntoltot ...
Ezzel elleszel egy-masfel honapig, s utana majd meglatod, hogyan tetszik ...
(Az elado megbizhato, kedves, telefonon is tobbszor beszeltunk...) -
soma1975
csendes tag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni e cigi vásárláshoz. Körülbelül 20 évig cigiztem, utoljára napi 1 doboz kék multit szívtam el, de a fiam születése alkalmából úgy döntöttem hogy a tejfakasztó buli után leteszem, és már egy hete nem gyújtottam rá. Segítsetek hogy mit és hol érdemes venni. Köszi
-
Brenyo
tag
válasz LadyLorien #476 üzenetére
Még nem fogadták el vagy nem tudom hogy megy ez...
Hozzászólni sem lehet még.[ Szerkesztve ]
-
Brenyo
tag
Írtam egy cikket a tisztításról:
Kerámia patronok tisztítása -
chros
őstag
TB támogatás lesz ez e-cigikre ???? (majus vagy juniustol, tervezet)
-
LadyLorien
tag
Ma megjöttek az USA liquidek!
A Chesterfield Cherry-t tudom is ajánlani, kipróbáltam, nagyon jó! Édeskés íze van. pont olyan, amilyet szerettem volna! Tőlem 10/9-et kap, de az a -1 csak is a sima poliészter vattás patron miatt van.
-
Dante84
csendes tag
válasz Agyalapi #469 üzenetére
Senki nem is állította hogy ez dohányzás, mert nem az, ez vapelés és kész, aki mást mond az tényleg hazudik. Aki át akar szokni az át is fog, mert nem nagy kaland. ( Nekem pár nap volt húzós), 8 év napi 1 doboz után. És nem is gyújtottam rá azóta leszámítva egy két különleges alkalmat, de akkor is 1-2 slukk után elnyomtam mert borzalmas volt, szóval remek dolog ez.
-
Agyalapi
csendes tag
Egyik ismerősöm vett egyet az e-cigi "láz" kezdetén. Elmondott róla minden jót.. hogy vízgőz, meg repülőn is lehet meg mennyivel kevésbé káros...stb... aztán kb 1 hónap múlva már sehol sem volt az új kis kedvenc, mert kiderült, hogy mégsem tetszik neki, mert állítása szerint "köze sincs" a hagyományos dohányzáshoz és ő köszöni szépen, szeret dohányozni.
Saját tapasztalatom nincsen, mert én nem dohányzom semmilyen mértékig.
-
Brenyo
tag
Aki komolyabban szeretne foglalkozni az e-cigivel látogasson el ide , rengeteg hasznos infó van! Magyar e-cigi fórum
-
Brenyo
tag
-
metzgabe
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki miért érezhetem erősebbnek az e-cigit, mint a normál bagót?
Ma jött meg a csomagom (EGO 900mA, EGO nagy B kazán + patron), plusz rendeltem mellé három USA Liquid-et. Kipróbáltam és olyan torokkaparó volt, az első slukktól szabályosan beköhögtem, pedig a cigimhez ajánlott közepes erősségű folyadékot vettem, és attól sosem köhögök. Arany marbit szívok már vagy 10 éve.
Lehet hogy a nikotintartalom magas vagy inkább a glikol az oka?Szerintetek?
Előre is köszi a választ...
-
Brenyo
tag
Kocsmában más egy kicsit azért. Én 19 éves vagyok , ebben a korosztályban azért más a helyzet Leszólni nem fogank , de furán néznek , mintha inhalátor lenne nálam
Egyébként engem nem érdekel , általában ha jobban megnézik , hogy mi is van nálam egyből elkezdenek kérdezősködni, érdeklődni utána... A nagy százaléknak nagyon tetszik a cucc.Ezt a részt csak mellékesen mondtam , főleg az a gond, hogy nem tudnak róla hogy létezik és milyen jó kis kütyü.
-
Brenyo
tag
válasz trallilalli #457 üzenetére
Főleg azért , mert nagyon kevesen láttak még ilyet , nem is tudnak róla hogy létezik
Most kicst kezd elterjedi a valóvilág miatt (már akinek feltűnt) és a Traveler c. filmből.
Reklámozni kéne (tvben) és akkor biztos megsokszorozódna a tábor!
Szerintem akkor fog befutni , mikor betiltják a cigit a a szórakozóhelyeken. Most még kicsit furán néznek arra aki buliban előkapja az e-cigit -
trallilalli
csendes tag
Nem értem, hogy miért nem terjed el jobban az e-cigi. Végre valami ami nem szennyezi a környezetet és a körülötted lévőket. Alig várom, hogy végre kipaterolják a dohányosokat a szórakozó helyekről. Mindenki ugy szidja ezt a törvényt, de hosszú távon sokkal jobb lesz. Az pedig hülyeség, hogy az emberek nem járnak majd szórakozni emiatt.
-
bzoley
veterán
Sziasztok!
Először is köszönet a cikkért, és a többi, tapasztalatokról szóló postért.
Pár éve már olvastam ezekről a termékekről, de elég szkeptikusan álltam hozzá, ezért hanyagoltam a dolgot.
Tegnap volt alkalmam kipróbálni ezt az e health csodát, és annak ellenére, hogy itt leszaroztátok(nyilván jogosan), kellemesen csalódtam, szinte használhatónak tartottam. Ennek hatására újra nekifeküdtem a témának, végig olvastam minden kapcsolódó fórumot, végül megrendeltem egy VGO 808i szettet, mentes-mentolos utántöltővel.
Bár tetszett az e health cigi mérete, és automata működése, valószínűleg a komolyabb technikára lesz szükségem. Később esetleg egy utcai változatot is rendelek mellé.
Húsz éve 2-3 doboz Szofit fogyasztok naponta, de már kezd fájdalmas lenni. Az utóbbi pár napban átálltam az 1/0.1-esre, ez kevésbé bánt, de inkább az ecigivel próbálok szerencsét. Majd meglátjuk mire jutunk. -
Brenyo
tag
Igen , ennyiből áll egy cigi.
Plusz akksi ebből szerintem nem szükséges , este felteszed töltőre és simán bírja egész nap, kb 2-3 doboznyit el tudsz vele szívni.
Több patront érdemes venni mindenképpen , először mondjuk 5db-ot.
Hamarosan kaphatóak lesznek új patronok Ego-hoz ECHO vagy ECHOMIZER néven 900Ft-os áron 2,2ml fogadóképességgel. -
-
Peti N95
aktív tag
Hali! Volna egy [Ilyen liquidem] fölösben!
Én többet is vásároltam belőle, de már kicsit unom, és szívesen megkóstolnék más ízeket is! Vagy eladnám, vagy cserélném más ízekre, akár több bontottat is adhatsz érte! Írj egy privátot ha érdekel!★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
Brenyo
tag
- Akksi (EGO+)
- Kerámia patron
- TöltőRendelhetsz innen lötyit is , csoki , baileys állítólag nagyon jó , én még nem próbáltam , mert jelenleg nincs belőlük , valószínűleg pénteken jön!
-
Brenyo
tag
Szia!
Jó választás lehet az XXL , de még nem igazán ismerjük. Neten konkrétan semmi információ nincs róla , holott amivel hirdetik , a 100×-os újratöltési lehetőség hatalmas "áttörés" lenne az e-cigi piacon. Én és még jópáran kicsit kételkedem benne , bár így 3-5 nap elteltével jót mondtak róla...De az még semmit nem jelent!
Ami ellene szól , hogy képek alapján nem fogja túl sokáig bírni a patron (aki vett lefotózta) és csak oxygainnél lehet kapni.
Én szerintem ha már nagy akksis e-cigit veszel , (abbol nem szükséges 2db , ugyanis ott 2db van a csomagban) akkor EGO+ -t vegyél , azt fejlesztik a legjobban , rengeteg új kiegészítő (főleg újfajta patronok) jön ki hozzá , kisebb és szebb is. Persze kinek milyen az ízlése
EGO csomag kerámia patronokkal (5db) 9200Ft (ecigi.shop.hu)
Ehhez ajánlom az USA liquidet HA ízeset szeretnél.
Ha cigi ízűt , akkor 5x5 (555) vagy Dekang VG marlboro.Így hirtelen ennyi jutott eszembe
[ Szerkesztve ]
-
cotag
senior tag
Én napi 30szál töltött cigit szívok, de szeretném látni felnőni a lányaimat...
Kinéztem magamnak egy "XXL" nevezetű készüléket, és abban kéne segítség, hogy mit vegyek meg az első rendelés alkalmával. Egy hónapra előre szeretném ha lenne otthon minden a gondtalan váltáshoz...
Ha tudtok jobb készüléket, akkor szivesen veszem az ötleteket.
Fontos lenne egy webáruház is, ahol megvehetem és nem is nyúlnak le túlzottan:-) Köszi előre is.
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz LadyLorien #444 üzenetére
Persze, mindenképp beszámolok a kerámiáról és a turbóról is.
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
LadyLorien
tag
válasz Mulderpapa #443 üzenetére
Én is akarok rendelni kerámia patront, de az még fizetésig várat magára, hiszen ilyenkor durván 15 ezer forint értékben mindent bevásárolok előre.
Majd ha megérkezik egy kérdésre válaszolnál? Tényleg jobb az íze az e-liquideknek kerámia patronnal?
Igazából most nekem is nagyon kifogyott mindenem, ilyenkor én is sima cigihez nyúlok...
Az egyetlen tényleg nagy bajom az, hogy nagy tételben kell mindent rendelgetni és elég sokszor van olyan, hogy a helyek, ahonnan rendelek, kifogynak.Ha nagy ritkán iszok kávét, nekem is hiányzik mellé a sima cigi, de kibírom elektromossal is. Ehhez kell egy kis akaraterő.
Sokszor inkább abba gondolok bele, hogy már így is, hogy csak néha szívok sima cigit, mennyivel kevésbé károsítom magam és a környezetem, mint a napi 1-1,5 dobozzal.[ Szerkesztve ]
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz LadyLorien #442 üzenetére
A tegnapi naptól kezdve én is áttértem az e-cigire.
Összesen 5 szál hagyományos cigit szívtam el 20-25 helyett, tehát véleményem szerint hatásos. 2 szálat azért, mert lemerült és tölteni kellett, délután és este kávéhoz 1-1 (kávé mellé nem tudom elképzelni az elektromosat egyenlőre), egyet meg összehasonlításképp.
Jövő hét elején érkezik a turbo, illetve a kerámia patron, amit rendeltem. Ezekre kíváncsi vagyok."Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
LadyLorien
tag
-
banán007
tag
jó ötlet de csak az ötlet
ugyanugy károsít
és klben rá se kell szokni
a cigi elleni reklám igy szólna:
"AZÉRT FIZETSZ, HOGY HAMARABB MEGHALJ"banán007
az idézetem elmondja röviden mér nem ajánlatos cigizni
sztem igazam van bár tuti lesz ezzel kapcsolatban nézeteltérés.[ Szerkesztve ]
-
Brenyo
tag
Kazánnál külön van az atomizer , i-patronba pedig egyben. Kazán drágább és kicsit hosszabb az élettartama , mint pl egy kerámia patronnak , ami kb negyed annyiba kerül.
Kazán nagyobb füstöt ad , lehet dripelni vele , ízben kicsit gyengébb vagy ugyanolyan mint a kazán.
Tehát szerintem a kerámia patron hosszútávon jobban megéri jelenleg + ha az tönkremegy olcsóbb , mintha egy kazánod menne tönkre (amire megvan az esély) -
geprombolo
őstag
válasz benedekco #59 üzenetére
Nem teljesen kizárt, hogy az e-cigit az inhalátorok ihlették...
Annyi hatása biztosan van, mint a tapaszoknak, végülis "terápiás" céllal juttatja a nikotint a szervezetbe. Aki akar, biztosan le tud vele szokni. Előnye, hogy el tudod szívni, így egy ideig marad a jól megszokott mozdulatsor.
Ami a dohányt, mint drogot és állami bevételi forrást illeti, a dohányzók jó emberek, sokszorosan fizetnek és általában kevés ideig nyugdíjaskodnak. Fizetik a cigire kirótt adót, a jövedelemadót, TB-t, aztán megbetegszenek és tolják magukba a méregdrága gyógyszereket vég nélkül, ami újabb bevétel a gyógyszergyáraknak, meg az államnak. Utána bejutnak a kórházba (rosszabb esetben), ami után már még több gyógyszert fognak szedni, még több pénzért, persze a cigiről nem mondanak le, így meg se gyógyulnak soha. Éljenek a dohányosok, ők az állam fenntartói és jótevői! Hánem? Legalábbis ezek alapján...
U.I:
LadyL:Jó cikk, annak meg kifejezetten örülök, hogy a cigit megpróbálod valami kevésbé károssal helyettesíteni. Minden elismerésem a Tiéd![ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Kama
csendes tag
válasz LadyLorien #423 üzenetére
Chesterfield cherryt épp most szívom LV510-el és isteni.Az íze a meggyes PEZ cukorhoz hasonlít a legjobban.Elsőre kicsit édes,de jó.
Red Devilben a mandula ízt tudom azonosítani a többit nem,de így együtt nagyon jó.Ezt egyszer kevertem The Real One-al és akkor éreztem kis cseresznyés utóízt.
A másik kettőt még nem próbáltam,de eddig USA liquid-ben még nem csalódtam. -
chros
őstag
Ilyen [link] HG liquid-eket probalt mar valaki?
Milyenek ezek az USALiquid-hez es a MellowDew-hoz kepest?
Koszi
-
Brenyo
tag
-
Mulderpapa
aktív tag
Még mindig nem lehet kapni az ecigi shopban a KR808D-1-es szettet. Tud esetleg valaki másik beszerzési forrást, ahol nem 2x annyiba kerül?
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
Brenyo
tag
Mivel sokat cigizik mindenképpen nagy akksisat kéne venned nagyobb patronnal , szóval én az eGo+XL kerámia patront vagy eGo+Tank kazánt javasolnám. eGo-ból pedig 900mah vagy felette érdemes venni.
Dohány ízben pedig őket érdemes kipróbálni:
- Dekang VG Marlboro
- Kent (Kant)
- 5x5 -
Badb0y
addikt
Melyiket érdemes venni ami tényleg "tudja" az élvezetet pótolni ?
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
LadyLorien
tag
Ezekről valaki tudna nyilatkozni (USA liquid):
Chesterfield Cherry
Red Grape
Home Sweet Home ?A Red Devil-ben mennyire érezhető a marcipán íz?
[ Szerkesztve ]
-
Brenyo
tag
Pár USA liquid pontozása eki-től:
Red Devil: 10/9 pont. -1 mert bár nagyon finom, állandó használatra nem alkalmas, inkább desszert, de annak talán a legfinomabb, amit kóstoltam.
Elvileg az összetevő ízek: mandula + mogyoró + dió + csokoládé + karamell. A domináns íz a mandula, de a karamell is jól kivehető.Real M: 10/8 pont. Ez a pontszám ahhoz képest hatalmas, hogy nem szeretem a mentolos cigit, csak nagyon ritkán. Aki viszont mentolos cigi ízre vágyik, annak ez alap.
Black Devil: 10/1 pont. Eleinte érdekes, aztán förtelmes. Gyötrődtem vele egy jó darabig, aztán ment a kukába. Elvileg vanília + karamell + fahéj + kóla ízű, de ezek közül egyiket sem éreztem.
Real V: 10/4 pont. Nem szeretem a száraz dohányízt, ennek viszont olyan az íze némi vaníliával körítve.
Domestic Tobacco: 10/10 pont abszolut favorit, nem tudom megunni. Tényleg PEZ-es, édeskés, engem dohányra egyáltalán nem emlékeztető íz, pedig elvileg illatos dohányaroma.
Marlboro Menthol: 10/1 pont. Nagyon messze van a névadó íztől. Nem csak nekem nem jött be, annak se aki ilyet szívott analógba évekig.
Forest Fog: 10/5 pont. Erdei gyümölcsös dohányaroma. Pont ilyen az íze. Egy darabig jó, aztán túl édes, aztán már émelyítő.
Sweet Forest: 10/7 pont. Ugyanaz mint sz előző csak karamellával. Hihetetlen, hogy ez mennyire előnyére válik.
-
ati2
őstag
Megjött az USA Liquid-em, A KR808-asban a füstje sokkal több, mint a mellow dew-nek, még talán a kínai lötyiknél is .
Az íze is egész jó, habár egy kicsit több cseresznyét vártam a Real C-től. -
boxika1
újonc
válasz LadyLorien #415 üzenetére
A páraelszívó zsírszűrője is jó hozzá,bár arra gondolunk,hogy a sima kazánjaimat az tette tönkre idő előtt.Az lr kazánokba már csak kék szivacsot használok.
-
Kama
csendes tag
Így igaz.A jövő cigarettáját használjuk a mában. Ezért kicsit szenvedünk a beszerzéssel,használattal. De igéretes fejlesztések folynak,például az egohoz most fognak kiadni két ujjítást az ego-tank lr változatát és ezt a [giantomizers] sem lehet még sehol kapni.
-
Kama
csendes tag
válasz nemenyizso #411 üzenetére
Jelenleg egy darab xl kerámiásom van mellette használok ego-tank és sima 510-es kazánokat.Így van összehasonlítási alapom.
Az xl kerámiásnak a füst mennyisége megközelíti egy analóg cigijét,ami szerintem nagyon jó.
Előnye még a kazán+patronhoz képest egyszerűsége,könnyű tölteni.
Átlátszó,ezért látom mikor fogy ki,egy töltés sokáig kb. egy napig elég/1.7ml/.Nincs égett íz mint a kazános megoldásoknál,bár ha egymás után sokszor szipákolok itt is előforul. Hátránya,hogy hiába használom drip-tippel/vagy szipkával mindegy hogy nevezzük/ így is melegebb a füstje és kicsit íztelenebb mint pl.510+patron.
A Kerámia betétes integrált patron+EGO páros nekem bejön mindennapi használatra,bár van még mit fejleszteni ezen a technikán is.[ Szerkesztve ]
-
chros
őstag
válasz LadyLorien #398 üzenetére
Hol vettel polieszter vattat? Koszi!!!
-
Brenyo
tag
válasz LadyLorien #405 üzenetére
Youtubeon nézegettem ezt és mindenhol befelé megy a menete ,a képpel ellentétben (XL Clearomizer) és küföldi oldalon is azt írják , hogy KR808D-1 , 901 és 510 es-hez jók.
-
-
Brenyo
tag
Ez az XL kerámia állítólag jó a 808-ashoz , de nem tudom ,hogy hogy megy rá , mivel az akksin is kiálló menet van és ahogy nézem ezen is...
Ez pedig a szipka hozzá vagy mire jó ez ?[ Szerkesztve ]
-
Brenyo
tag
The real one-t öntöttem rá, ugyanaz az égett íze maradt meg , mint azelőtt , csak érzem hogy kicsit más van alatta ( gondolom a the real one íze keveredett vele).
Igazad van , lehet hogy ki kéne szívni teljesen és utánna jó lenne! Köszi!
Amúgy mikor kifogy egy patron , akkor már egyáltalán nem jön füst? Mert ki akartam üríteni egy patront , hogy tölthessem rá az usás lötyit , nagyon sokat szívtuk , 3-an is , 2-3-szor merült le ezalatt , de még mindig nem fogyott ki.
Rátöltöttem az usát , mert már türelmetlen voltam , kb 3at csöppentettem bele (orrcseppes csöpögtetővel) és már nem nagyon akart lejjebb menni a "nedvszint" a patronvan. Még 3 csöppet ráerőltettem , de akkor már nagyon nedves volt. Beleszívtam és éreztem , hogy még ott a réginek az íze és nem ilyennek kéne lennie...
Szóval kb mennyi idő egy gyári patront kiüríteni , mert én úgy olvastam , hogy 250-300 slukk, az pedig kb 2× is megvolt...!? Rendesen füstölt is közbe minden szívásnál! Nem gondoltam volna , hogy ez gond lesz -
Brenyo
tag
válasz LadyLorien #400 üzenetére
Azért köszönöm a segítséget
Most nézem , hogy kifogytak akiktől rendeltem kb mindenből , szóval bukta egy darabig.
Kéne valami jó patron...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- New Game Blitz - 2025
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest