- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Jingsha X99-8D3 avagy kínai 2011v3 DDR3-al!
- New Game Blitz - 2024
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz Hege1234 #2922 üzenetére
Helix/Halmizer/Stardust ugyanaz,most hirdetnek az ecigiforum.com-on is, 1650ft-ért.
Teljesen megéri az árát.
Másik jó integrált patron a BUD Sapphire,ezen kívül szerintem tök felesleges akármit venni,a kazánokból a T2 tényleg jó,ahogy mondják(egyszer majd benevezek egyre),nekem sima kazánom van,az se rossz,csak nonpluszultra igazán.
Persze aki akar,próbálkozhat...de én is visszajutok a 4 BUD-omhoz meg a Halmizerhez,a kazánom most van mosóban,mert málna volt benne,de abbólmost elég volt,van eper is betöltve,valami markánsabbal is ki akarom próbálni...
Kerámiát én most szerzek olcsón ,mert felsőkazános cuccom még nincs,érdekel,milyen,eGo Vision lesz,állítólag kellemes darab annak,aki azt a fajtát szereti.
A BUD Sapphire-nél is talán ez az egyetlen igazi gondom,amúgy REMEK patron,DE a füstcsatorna így,hogy teljesen az alján van a kazán egy kerámiában,irtó hosszú,és 1.kicsapódik egy csomó gőz,ami csúnya,sokat használva szörcsög,stb,a másik az,hogy a BUD füstje emiatt teljesen a HIDEG kategória.
A Halmizerben például a patronnak a fele távján van a szál,az már egész jó ilyen téren,de kíváncsi vagyok,milyen egy igazi felsőkazános megoldás,állítólag jót tesz a th-nak és az ízeknek is...igaz hallottam olyat is,hogy a meleg gőz azért annyira nem egészséges...de konkrétumot nem,lehet valaki enyhén volt PG allergiás,és pont a melegebb gőzzel jött ki erősebben.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Hardcore café
- NIOH
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Interactive Brokers társalgó
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- One mobilszolgáltatások
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RTX 3080 GDDR6X + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest