- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Aktív témák
-
mogyesz
aktív tag
válasz monosz #12350 üzenetére
Nem, nem az utolsót, kb. az elején/közepén lehettem a készletnek, szerdán rendeltem, csütörtökön jött.
Így ~ 2 nap után:
találtam 2 db észrevételt:
1. a leves állító/drip ide-oda tekergetéssel a tömítő gyűrűjét szépen bekeni lötyivel, így a szilikon az eredeti tartó funkcióját kevésbé látja el: a levest bent tartja, de az állítás a kenésnek köszönhetően könnyűvé válik. Megoldás (ha zavar): a leszorító kupak leteker, cső+kupak megtöröl, visszarak. Igazából nem nagy meló...
Elvileg a szilikon lehetne passzosabb is, de akkor mondjuk töltéskor a levegőt nem tudná kiengedni, csak a kazán felé, ami nem lenne szerencsés. Valamint lehet túl nagy lenne a vákuum. Úgyhogy végső soron ez nem hiba, csak észrevétel...2. az 510 csatinál az akku felől a kondenz lecsapódik. Ezt kb. 1-2x/nap érdemes kitakarítani. Egyébként nézegetni nem kell, észre lehet venni, gyengül a kontakt, csökken a TH :-) Ez mecha esetén akku merültség is lehet, de behelyezett töltött akkuval is gyengébb, mint kellene - kondenz töröl, örül :-)
Viszont legközelebb már csak 6-os levest veszek, a 12 ebben továbbra is kikészít. 3,8-3,9-re merült akkunál már ok :-) A K v2-ben LR tekeréssel lehet hasonló TH-t elérni... Szerintem a kerámia betét lehet a "ludas".
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest