- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Ha hugom meg szeretné nézni akkor melyik E Cigi boltba, boltokba menlyen be BPn?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz Remus389 #11869 üzenetére
na akkor csinálom azt, hogy amit belinkeltél abbol mindből rendelek egyet és akkor ha jól értem ezeket összedugom és kész.?
Ezek után még patront kell bele rendelnem azt honnan rendeljek, milyet? 1havi adag elég lesz kezdésnek több félét akarok, az illető 1-1.5dobozzal sziv naponta ez nem tudom mit jelent milyet kéne.
Baromi jó lenne egy #1 mert most jöttem rá, hogy ezeket össze kell dugni és mi is az atomizer....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz Remus389 #11869 üzenetére
oooooo mindegyikből rendeljek egyet?
ésha megjött akkor össze kell szerelni? Vmi leírást tudsz linkelni mit is kéne, hogy csinálni.... pöppet amatőr vagyok...
btw patront milyet, hol vegyek bele?
btw vmi drágább jobbat egyszerübb szettet esetleg tudsz ajánlani? Ennél többet szánnák rá.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
Hugomnak szeretnék ajándékba venni egy ilyen "elektromos" cigit.
Annyit kell róla tudni, hogy napi 1-1.5dobozzal szív el, rábólintott hogy ezt kapja, ki akarja próbálni hátha evvel sikerül leszokni a dohányzásról vagy legalább átszokni erre és evvel a cigi káros hatásainak nagyját kiküszöbölni.
Szempontok:
-Nincs nagyon méretbeli megkötése azaz nem kell cigi méretűnek lennie akár lehet szivar méretű is.
-Egyszerű használhatóság feltétel, csak használni akarja nem nikotint öntögetni. Ergo Ha jól gondolom csak patronos jön szóba.
Anyagilag persze minnél olcsobban akarom megúszni de ennél sokkal fontosabb, hogy sikerüljön rá átszoknia azaz ha 20.000Ft kell rászánni akkor annyim van rá ha 40.000Ftt kell rászánni akkor annyim van rá, a lényeg, hogy jól müködjön adja azt ami ahoz kell, hogy hugom át tudjon szokni rá.Kérlek ajánljatok egy pár készüléket, meg helyet ahonnan meg lehet rendelni őket.
THX!
ui.: Kár hogy nincs #1
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest