Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PetX
aktív tag
1. Nem értem mi köze van a Win support szövegednek, ahhoz amit leírtam. Történetesen, hogy manuális telepítésnél mennyivel egyszerűbb feltenni egy VGA drivert Win alatt [nekem]. (természetesen ez lehet az én Linux tudásom eredménye is)
2. A negyedik kijelentésed már üti az elsőt. Mégis csak vannak kivételek???
3. "Ha a telepítő nem ismeri, akkor felteszi az általánosat, majd telepítés után felmegy a Windows Update-re és felteszi a megfelelőt."
Ha a win nem ismeri fel akkor nem rak fel semmit, maradjunk ennyiben. (sárga kérdőjel rémlik eszközkezelőben?) Ez pont azért van amit leírtál "nem ismeri".... várja a drivert vagy azt, hogy netes keresésre hivatkozva azt mondja nem talált drivert hozzá.Amúgy életembe nem találkoztam még olyan hardver problémával, amit a win (update) internetes keresése megoldott volna, ezt tartom egészen Win95-ig visszamenőleg
-
PetX
aktív tag
De az, Win alatt.
Példa: átlag user sík hülye a "zinstalláláshoz", mert valaki mindig megcsinálta helyette.
Mit ad Isten magára marad... >>>> Google >>>> AMD/nVidia honlap és jön a lényeg: (ati-nál pl: "amddriverdownloader.exe" (0,5MB). Letölti a megfelelő legfrissebb drivert és kész. Működik. (ha nem leszeded és teszel fel régebbit, de akkor is ennyi és ez a legmacerásabb verzió. Ha esetleg kér pl. dotnetfx-et hasonlóan egyszerűen telepíthető (google>download>install>kész).Ezt Linux alatt nem lehet megtenni, mert ha elindulok ugyanúgy googleval akkor jönnek a kereszt kérdések ,hogy nyílt/zárt meghajtó?, ha letöltöm a gyártótól a megfelelő drivert jönnek a további problémák, még ezt tegyem fel, adjak hozzá tárolót, keressem ki, hogy pontosan mi a tököm a kódneve a releasnek!!! mert ugye csak azt hajlandó benyelni pl. "Ubuntu/raring".... Nem egyszerűbb a tetves verziószámot megadni.... (én anno ezek miatt adtam fel). Ezek a dolgok nem csak bonyolultabbak, de szó szerint rabolják az időmet azaz az életemet.
Gyorsan most rá is kerestem itt egy összeszedett guide VGA driver telepítésével kapcsolatban:
Ez felhasználó barát???Az égvilágon semmi baja nem lenne az embernek linux alatt, ha legalább a driver telepítése előtt nem csak ellenőrizné és sírna a csomag, hogy még ez meg az kell, hanem "akarod telepíteni a szükséges plusz dolgokat Y/N?" és szedje le tegye fel és menjen, de most vagy ennyire nem lehetséges ez Linux alatt vagy direkt csinálják...
Én anno DOS 5 - 6.22-n nőttem fel, tudta az ember, ha valamit használni akar akkor kell a driver. Ott nem volt grafikus képernyő (nagy részt), mégis egyszerűbb volt, még akkor is ha ott bele kellett menni az IRQ/DMA beállításokba, ja és nem volt internet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- XPS 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Alku képes: HEDT "High-End Desktop" Ryzen Threadripper 1920X 24 thread 12 core Quad Channel memória
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest