Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
PetX
aktív tag
1. Nem értem mi köze van a Win support szövegednek, ahhoz amit leírtam. Történetesen, hogy manuális telepítésnél mennyivel egyszerűbb feltenni egy VGA drivert Win alatt [nekem]. (természetesen ez lehet az én Linux tudásom eredménye is)
2. A negyedik kijelentésed már üti az elsőt. Mégis csak vannak kivételek???
3. "Ha a telepítő nem ismeri, akkor felteszi az általánosat, majd telepítés után felmegy a Windows Update-re és felteszi a megfelelőt."
Ha a win nem ismeri fel akkor nem rak fel semmit, maradjunk ennyiben. (sárga kérdőjel rémlik eszközkezelőben?) Ez pont azért van amit leírtál "nem ismeri".... várja a drivert vagy azt, hogy netes keresésre hivatkozva azt mondja nem talált drivert hozzá.Amúgy életembe nem találkoztam még olyan hardver problémával, amit a win (update) internetes keresése megoldott volna, ezt tartom egészen Win95-ig visszamenőleg

-
PetX
aktív tag
De az, Win alatt.
Példa: átlag user sík hülye a "zinstalláláshoz", mert valaki mindig megcsinálta helyette.
Mit ad Isten magára marad... >>>> Google >>>> AMD/nVidia honlap és jön a lényeg: (ati-nál pl: "amddriverdownloader.exe" (0,5MB). Letölti a megfelelő legfrissebb drivert és kész. Működik. (ha nem leszeded és teszel fel régebbit, de akkor is ennyi és ez a legmacerásabb verzió. Ha esetleg kér pl. dotnetfx-et hasonlóan egyszerűen telepíthető (google>download>install>kész).Ezt Linux alatt nem lehet megtenni, mert ha elindulok ugyanúgy googleval akkor jönnek a kereszt kérdések ,hogy nyílt/zárt meghajtó?, ha letöltöm a gyártótól a megfelelő drivert jönnek a további problémák, még ezt tegyem fel, adjak hozzá tárolót, keressem ki, hogy pontosan mi a tököm a kódneve a releasnek!!! mert ugye csak azt hajlandó benyelni pl. "Ubuntu/raring".... Nem egyszerűbb a tetves verziószámot megadni.... (én anno ezek miatt adtam fel). Ezek a dolgok nem csak bonyolultabbak, de szó szerint rabolják az időmet azaz az életemet.
Gyorsan most rá is kerestem itt egy összeszedett guide VGA driver telepítésével kapcsolatban:
Ez felhasználó barát???Az égvilágon semmi baja nem lenne az embernek linux alatt, ha legalább a driver telepítése előtt nem csak ellenőrizné és sírna a csomag, hogy még ez meg az kell, hanem "akarod telepíteni a szükséges plusz dolgokat Y/N?" és szedje le tegye fel és menjen, de most vagy ennyire nem lehetséges ez Linux alatt vagy direkt csinálják...
Én anno DOS 5 - 6.22-n nőttem fel, tudta az ember, ha valamit használni akar akkor kell a driver. Ott nem volt grafikus képernyő (nagy részt), mégis egyszerűbb volt, még akkor is ha ott bele kellett menni az IRQ/DMA beállításokba, ja és nem volt internet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Robotporszívók
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi