Új hozzászólás Aktív témák

• PetX

aktív tag

válasz bambano #76 üzenetére

De az, Win alatt.

Példa: átlag user sík hülye a "zinstalláláshoz", mert valaki mindig megcsinálta helyette.
    Mit ad Isten magára marad... >>>> Google >>>> AMD/nVidia honlap és jön a lényeg: (ati-nál pl: "amddriverdownloader.exe" (0,5MB). Letölti a megfelelő legfrissebb drivert és kész. Működik. (ha nem leszeded és teszel fel régebbit, de akkor is ennyi és ez a legmacerásabb verzió. Ha esetleg kér pl. dotnetfx-et hasonlóan egyszerűen telepíthető (google>download>install>kész).

Ezt Linux alatt nem lehet megtenni, mert ha elindulok ugyanúgy googleval akkor jönnek a kereszt kérdések ,hogy nyílt/zárt meghajtó?, ha letöltöm a gyártótól a megfelelő drivert jönnek a további problémák, még ezt tegyem fel, adjak hozzá tárolót, keressem ki, hogy pontosan mi a tököm a kódneve a releasnek!!! mert ugye csak azt hajlandó benyelni pl. "Ubuntu/raring".... Nem egyszerűbb a tetves verziószámot megadni.... (én anno ezek miatt adtam fel). Ezek a dolgok nem csak bonyolultabbak, de szó szerint rabolják az időmet azaz az életemet.

Gyorsan most rá is kerestem itt egy összeszedett guide VGA driver telepítésével kapcsolatban:
    Ez felhasználó barát???

Az égvilágon semmi baja nem lenne az embernek linux alatt, ha legalább a driver telepítése előtt nem csak ellenőrizné és sírna a csomag, hogy még ez meg az kell, hanem "akarod telepíteni a szükséges plusz dolgokat Y/N?" és szedje le tegye fel és menjen, de most vagy ennyire nem lehetséges ez Linux alatt vagy direkt csinálják...

Én anno DOS 5 - 6.22-n nőttem fel, tudta az ember, ha valamit használni akar akkor kell a driver. Ott nem volt grafikus képernyő (nagy részt), mégis egyszerűbb volt, még akkor is ha ott bele kellett menni az IRQ/DMA beállításokba, ja és nem volt internet.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés