Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika112
aktív tag
"Targoncás barátom 8órára 1450-1600 font között keres Angliában ,a másik haver szakács Londonban 1200-1300 és joval kevesebbet kapnak ,mint egy ango,l ugyan az a munkáért!"
nem kell kérdeznem mert megválaszoltad
NEM MAGYAR ÁTLAGOT NÉZEL"Akkor nem beszélve arról ,hogy az ország nagy része hivatalosan nincs,vagy létminimumra van bejelentve,ami az jelenti,hogy a srtatisztika nagyban hibázhat!"
örülök hogy már 36 éves vagy és jó a kereseted de nem ez az átlag
az áltag a minimálbér amit nem is mindíg fizet ki a drága vállalkozó mert hozzád hasonló a felfogása és azt hiszi ha neki jól megy a melósnak nem is számít ha nem csengeti ki azt a pár 100 ezret és mivel nincs bejelentve nem nagyon tud reklamálni mert nem pár százezret bukik hanem rászáll az APEH és még a házát is elviszik a vállalkozó meg rég megspórolta az apehravalótutsó offom vissza se nézek mert dührohamot hapok
-
kovy79
őstag
Persze, lehet, hogy nem erre gondoltál és én értettem félre, de nekem így jött le.
Mindegy, felesleges ezen vitázni. Közeli orvos ismerősöm 25 éve praktizál, főorvos és ezt a notit 3 havi fizujából nem tudná megvenni. Ennyi...
Mod #80-ra: persze, mondani bármit lehet. Én is Németországban élek, itt is lehetne átlagolni. Kelet Németországban (Pl Sachsen, Thüringen) kb fele a fizetés, mint pl Baden-Württemberg-ben, Bajorországban, ami ugye az átlagot erősen lehúzza, de te arról nem hallasz, mivel általában a magyarok a gazdagabb tartományokba mennek dolgozni. Tehát tévhittel ellentétben itt sem 2.500-3.000€ az átlagfizetés, szerintem jó, ha 1.500€ van (nem tudok konkrét adatokat).
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest