Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jacint78 #238 üzenetére
Mélyre én úgy vettem észre, hogy el lehet boldogulni több SAL-al is. Nem mindegyikkel, ez tény.
De meg lehet próbálni tervezni egy rendeset. Sokan pl. reflexbe szeretnék tenni a compoundba tervezett hangszórót, vagy 30 Hz-et szeretnének hallani olyan hangszórótól, amit 50l-es autós dobozba terveztek azzal a célllal, hogy adjon 70 Hz-en 120 dB-t az jóvan. Azért a Somogyinál sem hülyék, csak jól kell választani abból is, illetve ingyenhagszórónál megsejteni, mivel is van dolgunk. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hogy is lett egy Panasonic házimozi szettből egy "cseppet" komolyabb összeállítás házilag barkácsolva?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- BestBuy ruhás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest