Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem high-end? Valóban nem én inkább ipari selejt kategóriába sorolnám. Pofátlanul túlárazott puszta kézzel összegyűrhető fos kínai tucathangszórók. Csak azért írtam mert anno jó 10éve két hangdobozpárt is építtettem - ráadásul asztalos mesterrel, hogy ne a doboz kivitelezésén múljon a hangja - somogyi összetevőkből mindkettő kifejezetten szarul szólt. Persze naiv voltam nem mérettem be a hangszórókat vakon hittem a somogyi katalógus adatainak. Hiba volt. Sub láda az tiszta ügy annak bármikor nekiállnék de még egyszer háromutas hangfalaknak már nem. Csinálhatsz vele bármit soha az életben nem fog olyan minőségben megszólalni mint egy nevesebb gyártó (bose, canton, boston acoustics stb...) olcsóbb árfekvésű hangfala. Mai eszemmel inkább vennék egy használt Pio CS-7070-et 40k-ért minthogy elverjek ugyanennyi pénzt egy három utas hangfalra ami hangzásban messze alulmarad tőle. A hangfalépítés komoly tudomány, nem úgy megy, hogy minden amit a sufniban meg a szekrény tetején találok azt beledobálom egy dobozba és kész a "jó minőségű hangfalpár".
mod: Nem téged akarlak ezzel bántani én is gányoltam anno orrba szájba aztán az ötödik hangfalpár után rájöttem, hogy kidobott pénz az egész és a fejem vertem a falba, hogy milyen minőségi hangcuccot vehettem volna annyi pénzből.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hogy is lett egy Panasonic házimozi szettből egy "cseppet" komolyabb összeállítás házilag barkácsolva?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nagy méretű ColorEdge monitort villantott az EIZO
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- TUF F15 FX506LU 15.6" FHD IPS i7-10870H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe + 2TB HDD magyar vbill gar
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest