- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Fura szerzet vagy Te!
Vagdalkozol összevissza ahelyett, hogy figyelmesen olvasnál..
Azon vitatkoztam gbors-al, hogy miért nem szerepelt a 460, mint összehasonlítási alap a jelen cikkben, mivel a korábbi cikk teszteredményei megvannak és senki nem szeret visszaolvasni.Én idetartozónak érzem annak ellenére, hogy minden eddig megjelent teszt a 4GB-os verziót is legalsóként, indulóként kezeli ebben az összehasonlításban.
Félreértelmezted a szavaimat akkor is amikor az API-k szerint, kvázi rangsoroltam a kártyákat és csak a várható DX12-es címekben jelöltem meg a 460-at mint a sima 1050 2GB ellenlábasát. A most leginkább játszott DX 9 és DX11-es címekben még ezzel a vmem-el sem ellenfél az nV számára ebben a kategóriában.
Sem gbors, sem én nem vagyunk AMD ellen beoltva, nem vagyunk egyik tábornak sem elkötelezve, én sokáig szemeztem a 460-al és hidd el szívesen vettem volna újra kártyát az AMD boltjából, de szinte minden szempontból jobb választás volt az nV megint. 60k feletti keret esetén éppen a jövő miatt valószínű az RX 470 került volna a kosárba...
Szerintem nagyon megbántad már és elsietett vásárlásnak ítélted meg a 460-as beszerzését, talán okosabb lett volna spórolnod még egy kicsit és beruházhattál volna egy 470-esre és így már lenézhetted volna nyugodtan ezt a kategóriát benne az 1050-es zöld posztóval! -
Azért nem érted, mert nem akarod érteni. Olvasd el figyelmesen, amit írtam.
A postoddal gyakorlatilag azt mondod, hogy az nVidia drágán méri az 1050-et, mert pl. az MSI alapmodelljéből csak korrektül levámolt és áfázott verzió kapható (109 USD - 44e Ft), míg az AMD olcsóbban, mert a Gigabyte 4GB (119 USD - 41e HUF) és a kétventis Sapphire 2GB (109 USD - 37e FT) "féláfás" változatban is kapható. Ha ez szerinted a két cég árazását minősíti, akkor inkább hagyjuk a témát.Meg néztem még egy pár rx 460-1050 tesztet sok féle fajta játékkal de sehol nem találok plusz 20-30 fps különbségeket.
Nyilván, hiszen egy csomó tesztben 20-30 FPS-t megy a 460 - akkor mennyi is lenne a +20-30 FPS?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Disney+
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest