Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
senki nem mondta, hogy az ecdl szakmát ad, szerintem még azt sem, hogy képesítést, csak éppen szeretik félreértelmezni (az is akinek megvan meg az is aki szeret rajta hőbörögni, hogy nézmá ecdl hahaha)
az ecdl nagyjából egy technikai minimum szint, ami azt jelenti hogy ha megvan, akkor már le lehet téged ültetni egy gép elé alap feladatokat végrehajtani mert nem tévedsz el (nagyon) ha meg kell írni egy pontpontvesszőcske szöveget vagy táblázatot, vagy el kell küldeni egy emailt.
mint ahogy a jogosítvány se azt igazolja, hogy te hivatásos sofőr vagy autóversenyző vagy, hanem hogy többé-kevésbé képes vagy úgy közlekedni autóval hogy ne legyél ön- és közveszélyes.
aztán persze minden számonkérést és vizsgát meg lehet bugázni, én is láttam már tanár által kitöltött ecdl feladatlapot, de amikor mi csináltuk akkor megfelelően komoly számonkérés volt (már akkor sem jelentett egy kihívást nekem, csak viccből csináltam meg).
ha a helyén lenne kezelve (minimum kritériumként) akkor igen is lenne értelme. az egy másik kérdés, hogy szabad-e úgy átengedni egyáltalán valakit informatika érettségin, hogy ezt a szintet nem üti meg, de ez nem az ecdl hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi