Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Két éve vásárlok az ebay-en és nekem abszolút pozitív a véleményem. A free shippinges dolgokat idáig mindig megkaptam. Ha véletlen valami nem jött meg, pénzt visszakaptam. Az usa-ból is 5 munkanap alatt megjött a motyó. 30-e ft körüli dologért semmit nem fizettem pluszba. Nekem anglia nem jött be idáig, mert vagy nem jött meg a cucc (bár ez vaterás vásárlás volt és ráadásul ajánlott!), vagy rendre szar dolgokat kaptam, úgyh még a csere is szar volt. Úgyh ha nem muszáj, nem is fogok onnan vásárolni. csak pechemre ami kellett volna csak náluk volt, sehol máshol.
A feltűnően olcsó dolgokkal pedig tényleg vigyázni!
Pár hete futottam bele egy kifejezetten olcsó, ámde feltűnően erős tabletbe. Megvettem, erre másnap nézem, h az eladó, aki egyébként "Top Rated seller" volt 99.1%-os értékeléssel, több 1000 eladással, már nem regisztrált felhasználó és máig is az. Azonnal írtam a paypal-nek, stb, és láss csodát, 3 nap alatt visszaküldte az eladó a pénzt. Egyébként 500 db nem létező tabletet adtak el pár óra alatt. Nemtom, h az 500-ból hány kapta vissza a lét, de nekem szerencsém volt. Bár hülye voltam, h egyáltalán megvettem.
A dollár miatt sajna drágább dolgokat manapság nem nagyon érdemes vásárolni, bár sok minden még így is megéri.
Szal nyugodt szívvel ajánlom az ebay-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest