Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bogingrol

aktív tag

HaHaHa visszatertem ! ;]
    Tehat az adatokat (igy a lakcimet is) tudom birom utolag valtoztatni=ez lett volna az egyik kerdesem, tehat ettol mindenki megmenekult.
    Kovetkezo kerdesek:
    1.Elmegyek nyitok szamlat, kerek hozza domboru Visa-t, ez mind ok. Amit nem tok, hogy ennek az egesz miskulancianak valami havi fenntartasi,kezelesi vagy akamilyen dija van e?Pl ha van akkor mennyi kb? Esetleg ha van olyan bank ahol tuti nincsen akkor a neve kellene (asszem mar a szitibank lett emlegetve) de esetleg meg egy par jol jonne, nem tom melyik lesz nekem a legkozelebb, es hat az is szempont.
    2. PayPal-on belul (bar nezegettem par tutorialt) nem vilagos az hogy hova kuldik a pakkot amit megveszek:
    A. Automatikusan arra a cimre amit megadok a regisztracional? (azt tom, hogy az eladot meg lehet jobbik esetben kerni hogy masik cimre kuldje,konkretan epp azmiatt szopom most, mert megkerodott hogy mashova kuldje neki meg fajt a ***** ra es elkuldte arra a cimre amivel reggelve lett a paypal...)
    B.Esetleg van e lehetoseg tobb "shipping adress"-t megadni (elsodleges,masodlagos,harmadlagos cimet vagy vmi ilyesmi)

egyelore ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák