Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsotke
aktív tag
válasz V.Stryker #76393 üzenetére
Nekem tavaly ősztől, átlagban később futnak be az ebay-ről, pedig azelőtt 2 hetet alig haladták túl, és rendre pontosan jöttek. A banggood, gearbest ehhez képest kiszámíthatóbb, kb. 1 héttel jönnek később, mint azelőtt. Sok cuccom 3-6 hétre jön meg a béjről, de nem ritka a 2 hónap. Nemrég érkezett meg egy október 31.-i, de addigra már írtam az eladónak, erre refundolta, pedig csak szóvá tettem nem akartam refundot. Most már nem adom vissza a pénzt , mert nincs kedvem ezzel vacakolni, de úgy kárpótolom őket hogy a legközelebbi késést hasonló árban már nem reklamálom meg, ha megjön ha nem, elengedem nekik oszt osszák egymást közt el a dellát engem nem érdekel
[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
válasz V.Stryker #76393 üzenetére
Tavaly szívatott az Aliexpress, egy sürgős (ügyfél részére) alkatrész 2 hónap után jött meg. Ma bezzeg egy tartalékba rendelt zseblámpa (ami nagyon ráért volna, hiszen már úgyis van belőle) minden mást beelőzve, 12 nap alatt itt termett.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest