Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
student
őstag
-
doc
nagyúr
rendelt mar valaki Androidos "TV-okosito" sticket?
kellene egy a Zasszonynak RTL Mostot nezni -
Tim82
félisten
És ma meg is jött, mondjuk az eladó eddig nem válaszolt.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
veector
senior tag
Igen
Ezt írja nálam a tracking az összesen 4 ft-nyi csomagra:Departured from SFC warehouse
2014-01-07, 11:30:30, ShenzhenEconomy intl shipping, no further tracking available, ETA 2014-01-13 ~ 2014-01-26
2014-01-07, 10:25:21, ChinaParcel arrived SFC warehouse
2014-01-06, 22:35:01, ShenzhenSzal nem valami hasznos. De legalább van
[ Szerkesztve ]
-
fraba
aktív tag
válasz petipetya #1888 üzenetére
(#1888) petipetya
"Shipping: FREE Standard Int'l Shipping"
amúgy meg már kifizettem, és a paypal 0,01 $-t vont le, szóval remélem nem...
(#1887) veector
Milyen nyomkövetés??
(#1886) Tim82
Nem aggódom a pénzért, ezt itthon úgy is 0-ra kerekítik.. csak kíváncsi voltam. adott esetben, ha épp elhagytam az utolsó párat, hajlandó lennék érte több száz forintot is fizetni, csak érkezzen meg..
(#1885) DJGABI
Remélem, igazad lesz..
-
veector
senior tag
Nekem a nyomkövetés az úgy néz ki, hogy miután kilép csájnából, olyan státuszt kap, hogy nem lesz további információ, és egy dátum h kb mikor érkezik meg. De a cím stimmelt a nyomkövetésben, szóval attól nem félek hogy feladta nem létező címre és akkor 2 ft-okból meggazdagszik
-
fraba
aktív tag
Én is rendeltem pár fülhallgató gumit 2,21 HUF-ért.
Ezt vajon meg is kapom??! -
őstag
-
Mate
nagyúr
Sehol nem vagy
Most kaptam egy csomagot. Vártam fóliát, egy telefon tokot és egy fülest kemény dobozban. Ez egyiknek se tűnt, így gyorsan szét is téptem a csomagolást. Benne pukis zacsiba valami nagyon betekerve. Mondom mi a franc ez.
Kinyitom és egy kék, kis világító delfin.
Visszatérnék erre a bejegyzésemre.
"Unokahúgomnak világító delfines vízi játék. Ez már drágább volt, 230-at kellet fizetnem érte"
2013.05. 13-án vettem. Ma érkezett meg Ráadásul nem is Kínából jött, hanem Malmö városából.
Pár nap híján 8 hónap volt míg ideért!
Na ez azért már kemény Hol a francba volt ennyi ideig a csomag?
[ Szerkesztve ]
-
mrgergoke
aktív tag
Nem tudni, hogyan cseszték el. Az addigi ingyenes posta a Deutsche Post volt. Az adminok viszont "elfelejtettek" szólni, hogy ez mostantól China Post, a Deutsche-ért meg fizetni kell pár dolcsit. Kb. 10. rendelésem lehetett: katt-katt-kattkatt-katt... Már csukott szemmel is végig tudtam volna csinálni. Pár nap múlva jöttek a tracking numberek, és máshogy néztek ki, rájöttem, hogy a kínai postánál adták fel. Ők meg 3 hónapig nem tudtak semmiről, csak dispatched, aztán miután 19.-szer is chateltem velük, kinyögték, hogy visszaküldték hozzájuk... Ezután lehetett csak bárminemű refundról is beszélni. Felajánlották, hogy ingyen újraküldik, de tudod ki a halál merte bepróbálni
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz mrgergoke #1869 üzenetére
Hogy tudták elcseszni a címzést? Kinek küldték a csomagot?
Azért is furcsa a dolog, mert mint írod jó pár dolgot rendeltél tőlük, így a címednek jónak kell lennie a rendszerükben. Ergo annyi lenne a dolguk, hogy kinyomtatják és rányomják a csomagra. Hogy a francba tudják ezt elrontani?
Az nem volt járható út, hogy kiküldik még egyszer a csomagot? Egyáltalán ekkora összegnél nem követési számmal adják fel?
-
mrgergoke
aktív tag
A Tinydeal-nél ez úgy működik, hogy ha vissza akarod kapni a lóvéd, akkor "igazi" pénzben ők csak 90%-ot adnak vissza (hatalmas cirkuszt rendeztem a 100%-ért, amiből csak 95-öt kaptam meg), mert nekik ki kellett fizetni egy szállítási díjat (ami az oldalon ingyenesnek volt feltüntetve) és valami kezelési költséget. A gond abból adódott, hogy ŐK elb@szták a címzést. És mivel jófejek, ezt az én refundomon verik le. Magyarul nyerészkedni akarnak egy elb@szott rendelésen is. Az undorító szó nem tudja eléggé kifejezni, amit róluk gondolok. 95% úgy lett, hogy teljes refundot adtak Paypalon, de mivel egy refund csak 60 napig refund, így kb. 4 hónap után már szimpla utalásnak minősült, amire díjak vonatkoznak. A küldő eldöntheti, hogy ezeket a díjakat ő fizeti, vagy a kedvezményezett (én). A díjak egyébként 3.4%-a a teljes összegnek + 90 HUF. Nem kérdéses, hogy kivel fizettették ezt ki. Ez nekem $8.06-omba került. Nem azért a pár dolcsiért megy a cirkusz még mindig (bár több, mint 1500 Ft), hanem azért, hogy úgymond elégtételt vegyek rajtuk.
Én is hatalmas gyökér vagyok, ezzel tisztában vagyok. Nem indítottam időben Paypal dispute-ot, és kifutottam a 45 napból. Mivel sosem kellett még semmire disputolnom, nem tudtam, hogy 45 napos korlát van rá. Ez az egész arra volt jó, hogy rengeteg mindent tanultam az esetből. Majdnem azt tudom mondani, hogy jó, hogy így alakult, mert sokat okosodtam belőle.
Ha van még kérdés, szívesen válaszolok rá. Ja, azt még megjegyezném, hogy $1775-öt (~390.000 Ft) hagytam náluk összesen, és még most is egy ostoba gyökérnek néznek.[ Szerkesztve ]
-
mrgergoke
aktív tag
Übereltelek mindannyiótokat, azt hiszem. Szeptember 13-ai soha meg nem érkezett rendelésem árának kb. 95%-át kaptam vissza január 6-án. A kedves webshop a Tinydeal Co. volt. Bárki bármit mond, soha, semmit, semmilyen körülmények között többé a Tinydeal-től. Javaslom figyelmetekbe nektek is. Ha valakit érdekel a történet, elmesélem szívesen. Ha valaki ért angolul, akkor akár a posztolt review-imat is elolvashatja róluk, linkelem, ha gondoljátok.
Az összeg egyébként ~$150 volt. -
DJGABI
addikt
ma egy október (végi) cucc jött, haladunk
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
pelenka35
őstag
-
Melack
veterán
válasz pelenka35 #1856 üzenetére
Tessék: gyűrű 5star+gold . ÉS 200Ft alatt maradsz
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
pelenka35
őstag
Készitettem egy paypal-os fiókot és én is beállok a "kütyük" rendelöi közé ha mindent jól csináltam .
Előszőr valami nagyon olcsot rendelnék ingyen postávalGamertag:Rob3rt75
-
Melack
veterán
10. havi 2db fülhallgatóm jött meg ma. Már csak 1 ilyen kósza csomagom van a világban
-
Mate
nagyúr
Rendeltem a telefonomhoz egyszerre 7 különböző helyről fóliát.
Szépen jönnek is meg sorban. Eddig mindet be tudtam azonosítani, most viszont bajban vagyok.
Jött két csomag. Csontra ugyan az a feladó, ugyan az a boríték minden.
A feladó alapján fogalmam sincs, hogy mely ebay eladó küldte.Leszűkítettem darabszám alapján és 2 eladó jöhet szóba.
Vagy véletlen 1 eladó 2-t küldött valamiért, vagy a két eladó csontra ugyan akkor, ugyan onnan küldte volna?
Esetleg lehet, hogy csak viszonteladóként működnek és egy kínai cégnek leadják a rendelést akik becsomagolják a cuccot és küldik?
Nem értem a dolgot
-
gabe_
őstag
Valami nagyon jól szóló, de nem agybadugós fülhallgatót nem tud valaki?
Sovány szakácsban sose bízz!
-
draco31
veterán
válasz petipetya #1838 üzenetére
Megjött a kulcstartóm, rendelek is még belőle, ha találok nagyobb kiszerelést, akkor olyat. Erősnek látszik, vastagsága olyasmi, mint a bicikliken a fék bovden. Van is 20-as csomag, már meg is vettem.
Egy AA-s elem van mellettük, a méret szemléltetése miatt. Erre már rakahat tesóm annyi kulcsot, amennyit csak akar.gabe_
Látom megtetszett neked is.[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
gabe_
őstag
Ma jött egy ilyenem. Úgy látszik, lassan magához tért a szállítás, ez pl. 16 nap alatt megérkezett.
A cucc minősége jó, csak ajánlani tudom.[ Szerkesztve ]
Sovány szakácsban sose bízz!
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #1671 üzenetére
2 hét alatt megjött minden.
A zoknik sikeressége 33,3%, ugyanis csak a fekete az én méretem, így a másik kettőt oda kell adnom a nőknek: kép
Igaz, hogy a méretre ügyesen annyit írtak, hogy regular (Size: Regular (One Size) Sole Length:18 cm Cut Height: 15 cm). Egyébként most már a fekete is ugyanannyiba kerül, mint a többi. Ezt elcsesztem, amúgy, mert ez csak a vásárlás után tűnt fel nekem, és akkor sem reklamáltam. A tanulság az, hogy legközelebb csak a pontos méret feltüntetése mellett veszek zoknit, vagy elmegyek a Sárkány Centerbe (ahogy szoktam).
Az igazolvány tok rendben van, ám most már nem tetszik, mivel a külső élén is van 2 db fényes szegecs, illetve belül valami filc borítást kapott. Úgyhogy ez is repül valamelyik csajhoz.
4/1, így ez a nap most 25%-os sikerességgel zárult az ebay szempontjából.
ui.: Most nézem, hogy a zoknis már jó előre kiosztotta nekem a pozitív értékeléseket, emellett ezt a 3 párt 3 külön megrendelésnek tüntette fel (holott egy csomagban jött, egy eladótól). Ügyes.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
KoVee84
senior tag
35-0
(de összegben tuti nyerő vagyok)[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
Na akko mindjárt rendelek még 2 ft-ért egy rakás szart
-
Earl_Muttley
őstag
119-0
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
mrgergoke
aktív tag
120 +
0 - -
Arcképgyáros
Hány pozitívotok-negatívotok van ebayen?
-
Melack
veterán
válasz KaiotEch #1818 üzenetére
Kép alapján ez lesz a befutó
-
Melack
veterán
Hát, megint jött egy USB wifi kártya. Ez viszont már tökéletesen szuperál Jobb, mint a gyárim, egyből felismerte, és minden kezeli. Már csak azt kellene tudni, hogy melyik rendelésből is jött meg
-
fraba
aktív tag
Nem enged már szerkeszteni..
Most látom, hogy a kék és a piros (660nm-es) fény a nyerő a növekedéshez illetve a virágzáshoz. Ez viszont egy szobában elég hülyén nézne ki. Én eredetileg valami (hideg)fehérre gondoltam, hogy hangulatvilágításként is helytálljon, de ahogy most utánanéztem, úgy döntöttem, nem akarom piros és kék fénnyel elárasztani a szobámat.
-
fraba
aktív tag
Sötét, napfénytől elzárt(abb) helyre került/szorult növény számára érdemes valamilyen világítás, "nappótlást" beszerelni? Van ilyen lámpa vajon? LED-es kéne, ha van, mert hogy akkor már 24/7 menne, és a villanyóra kerekét nem betonkeverésre akarom használni...
Valami tipp?
-
Steve 018
csendes tag
Még tavaly decemberi váráslásaim, amik most érkeztek meg:
- E27 15 LED 5630 4.3W meleg fehér [link] - Áramfelvétele 2.4W fogyasztásmérő szerint, gyengébb a fénye, mint vártam...de asztali lámpához pont elég- Ejtőszámlapos óra [link] - jól működik, attól tartottam, hogy a számlapok ejtése zajos lesz, de az szinte hangtalan...cserébe a belső mechanika 20-30másodpercenként kattan(ami sokkal hangosabb, mint a számlapok ejtése)
Tegnapi rendeléseim:
- Vezetéknélküli egér [link]- 2A-es usb-s töltő [link]
Kíváncsian várom ezeket, remélem nem az ablakon kidobott pénz.
-
student
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
Írjál eladónak hogy problem solved.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
DJGABI
addikt
Most ért be (egy közben asszem már refundolt) csomag. a borítékon 2013.09.15-i a dátum
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest