Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Khm.
Mi az ami az ebook readerekhez kell, és amit ez a '96-os Psionnak a kijelzője nem tudott? Esetleg a 97-es 5MX-é? Ezek nem olvasónak lettek szánva, hanem kis méretű PChelyettesítőnek. De egy nagyobb kijelzővel, teljes bill. nélkül...Mi a francért ilyen nehéz kifejleszteni egy A*5-ös méretű monokróm kijelzős 20 Eurós, ceruzaelemről működő, TXT-vel, rtf-fel, PDF-fel boldoguló, SD-kártyát fogadó, 800*600-as felbontású 8MB mentési memóriával rendelkező könyvolvasót? Ja, a Psionnak volt háttérvilágítása, amiről ezek az okosok mindig elfelejtkeznek.
Büdös ez nekem, de nagyon.
-
Duree
veterán
Nekem teszik ez a megoldás.Biztos fogok venni,ha majd kapható lesz
-
wiggen123
senior tag
Akkor lesz ebben a szektorban igazi verseny, ha beszállnak a koreaiak, kínaiak stb.
Remélem minél hamarabb, mert nekem is fáj egy ilyenre a fogam. -
Bgs
senior tag
Szines, szagos, de nem e-paper, varhatoan rossz aksiidovel es legalabb dupla tomeggel. Akkor mar inkabb egy mini-netbook, e-book-nak nem tul jo, kiveve az elso ranezest, hogy 'Dejo! Olyan, mint egy konyv!'

-
orbano
félisten
aktív kijelzős ebook? hahaha... színes eink alapú, multitouch cuccot a népnek, ultravékony kivitelben, hosszú aksiidővel és nagyon nagyon picike tömeggel... az ilyen szarok meg mehetnének a zúzdába...
-
JanR
addikt
Nekem azert tetszik az otlet

-
Polemius
senior tag
Csak az a baj, hogy az eeePC után az ár duplája is lehet mint a bejelentett.
Na meg az, hogy úgy tűnik, nem sok köze lesz a könyvolvasókhoz. -
Elijah Baley
tag
..hihetetlen, de ez már tényleg egészen emberi ár...

-
Boboboss
csendes tag
Én arra lennék kíváncsi hogy hogyan áll meg azon az apró lábon úgy hogy gépelni lehessen rajta... Lehet hogy uránból lesz a talp...
-
Psych0
őstag
Végre normálisabb árak... Az üzemidőre azért kíváncsi lennék a két kijelző miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Horgász topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én már egy szürke árnyalatos modellnek is tudnék örülni kb. 15 ezer forintban maximalizálva az árát, de még ez is messze van.