Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tassika
csendes tag
Hali!
Tudom ez nem a Grétsy László fóruma, de ez a két szó majd ki verte a szemem: lássa, támogassa.
Ezeket a szavakat, eme formában, felszólító módban használjuk.
A te esetedben kijelentő módban, helyesen: látja, támogatja.
Ezzel nem akartalak bántani, csak nagyon szúrta a szemem, és nem tudtam szó nélkül elmenni mellette.
Bocsi! :-)De akkor amiért itt vagyunk.
A Sony demodulátoros verzió megy TVHeadend-el.
Négyes kernel-nél van ez a probléma, hogy nem látja a DVB-C-t.
Van rá javítás, meg kell az rtl28xxu modult patkolni.Ötös kernel-nél már javítva, ott látni fogja a DVB-C-t is alapból.
Nem tudom téged érint-e, de ha 500MHz feletti csatorna kiosztásod is van, akkor kell az r820t modul patkolása is.
-
tassika
csendes tag
Hali!
Köszönöm, sikerült meg patch-elnem a kernel modult Ubuntu-ra.
A Panasonic chip-pes hibátlanul működik most már az általam használt frekvenciasávokban is.
A Sony chip-pes is működik, ennél kellett egy másik patch is, hogy 4-es kernelen is használható legyen.
De a Sony-s változat meg meg akad, nem folyamatos a vétel, mintha gyenge lenne a jel, vagy nem tudom.Van valakinek hasonló tapasztalata, és esetleg megoldása a Sony chip-pes verzióval, hogy azzal is jó legyen a vétel.
Köszi!Üdv!
-
tassika
csendes tag
Szia!
Köszi a választ! Otthoni szervert összeállítottam Ubuntu rendszerből, ez a része megy a linux-nak.
Asztali rendszernek is linux-ot használok.Kernel, kernel modul fordítás-patch-elés kimaradt az életemből, nem volt még szükségem rá, ez eddig. ;-) Valahol található róla valamilyen írott oktató iromány?
Nyilván jobb lenne magyar, de ha más nincs az angol is jó.
Ha valaki tud segíteni ebben, nagyon örülnék neki.
Köszönöm!Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SE760 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest