Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laccoss
addikt
Sziasztok!
Vásároltam én is egy ilyen, a címben szereplő sticket. Truenas SCALE alatt telepítettem egy már régebbi (truecharts??) verziós katalógusból tvheadend-et. DVB-C (digi) alatt szeretném a tunert használni, a problémám az, hogy a tvheadend a csatornafelismerésnél csak 76%ig megy, és ott megáll. Gondolom itt az okozhatja, hogy a 700Mhz feletti tartomány átkerült a 300-400MHz-eshez, viszont a tvheadend csatornalistája (Hu-Digikábel) nem lett frissítve. Lehet e azt frissíteni valahogy, a manuális bevitelen kívül?
A jelerősség is 1%-ot mutat (SNR unknown), gondolom ez firmware gond lesz, mert minden más program (windowsban) viszont gond nélkül felismeri a csatornákat és a jelszinteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! I5-13400F 512GB SSD 16GB DDR5 RX6600 8GB!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Thrustmaster T248 + T3PM + loadcell mod + spare parts
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ROG Strix G512LU 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest