- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
MaCS_70 #1577 üzenetére
A topic fő támáját adó astrometa tunerből a régebbi változat nálam nagyon jól megy raspbian alatt t2 adással a 4.19-es kernellel, nemrég váltottam át rá. Viszont az újabb, sony chipseteshez lehet újabb kernel kell, talán 5.0 verzió. Viszont a pi-hez is hamarosan kijön az 5.4 lts kernel [link] Sőt, az 5.5-ös amúgy is tartalmaz pi4 támogatást, de valsz lts-nél maradnak az alapítványosok. Ja és a linken egy paranccsal át is lehet váltani a teszt 5.4-re.
Igazából t2 vagy c tunerre szinte csak a mygica t230 változatok a másik alternatíva. A régi, sima t230 nálam nem tud t2 adást hangolni a mostani raspbian alatt (túl hamar feladja és nem láttam opciót a timeoutra), lehet ez is javul majd későbbi kernellel.
Más tunert nem nagyon kapni, vagy csak drágán, bizonytalant. Ha gyenge a vétel, akkor azon antenna oldalon kell fejleszteni. A mostani t2 adás még stabilabbnak is tűnik nálam, mint a sima T volt. De ha nagyobb kapacitásúra váltják esetleg a paramétereket, akkor lehet kevesebb lesz a hibatűrése megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sorozatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest