- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
Naughty9011 #93 üzenetére
Legalább tennéd OFF-ba. Ezért kár volt regisztrálni.
Ha már hozzászólsz a fórumba, tiszteld meg annyira a többi embert, plusz légy magad felé annyira igényes, hogy ügyelsz a helyesírásra (az nem kifogás hogy sietsz. Akkor ne írj még haza nem érsz).
Szedd össze magad, mert nem lesz hosszú jövőd itt.Szerk.: telefonról, sietve.
-
stbtamas
aktív tag
válasz
Naughty9011 #86 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Igazából nekem csak az a lényeg hogy 3-4 email fikókot tudjak valós időben szinkronizálni, menjen a facebook app, twitter és ne kapjak állandóan forced closeokat. Fontos szempont még hogy viszonylag jó képeket készítsen és jó videókat csináljon 1080p-ben, na meg ha be van kapcsolva pár órát a 3G net is, bírjon ki egy napot az aksi..
Filmezni és játszani nem szoktam, max játszok ha végképp nincs mit csináljak, de az kb havonta egy fél óra.Vagy túl sokat szeretnék?!
-
Ádám16
addikt
Jó cucc, meg kell hagyni, de nem értem, hogy a 620 miért nem olyan sikeees, miközben nem sokkal többért jobb számos dologban.
-
Kasya
nagyúr
válasz
#40993792 #80 üzenetére
Teljesen folosleges mast megitelned a gondolatai miatt. Nem konnyu valamit fuggetlenul tekinteni, ha a mindennapi eletben mondhatni tars szterepet tolt be egy-egy telefon es annak rendszere. A legszivesebben osszeragasztanam haromszogbe egy lumia-android-symbian keszulekeket, hogy egybe legyenek mindig
Koszonom! Az Update listabol megtekinthetem akkor az aktivalt orszagokat, ha jol gondolom...
-
Naughty9011
tag
válasz
#40993792 #92 üzenetére
Hidd el nekem, hogy tudok helyesen írni, de telefonról kb az érdekel, hogy minnél hamarabb leírjam. Lerázhatsz evel , nekem okés a dolog, úgysem akarok én neked bizonyítani semmit, ugyanúgy leírtam a saját igazam mint más , csakhát jönnek az olyanok mint te, hogy a fórumos helyesírást kritizálják és nem a lényeghez szólnak hozzá. (telórol írtam ékezettel , mindennel , ahogy a nagy könyvedbe megírták.)
-
Polllen
félisten
válasz
Naughty9011 #90 üzenetére
azért az "ojan" odacsap.
-
Naughty9011
tag
válasz
#40993792 #85 üzenetére
Nyugodtan csinalsz amit akarsz, mar vartam az ojat hogy a helyesirasba kotsz bele de csak szolok hogy a telomrol irok es munkabol, sietve.... Annyira kiszamithatoak vagytok, mondom mar 4 eve olvasom az osszes kommentelest itten, TUDTAM , ha nemtudsz valami ertelmeset mondani ellenem akor jon a helyesiras meg hogy hulye vagyok, legyen igy. Hajra
-
kbyte1024
veterán
Az elözö ilyen cikkben levauztak amikor azt írtam hogy az 520 milyen jó és olcsó a maga kategoriájában
most meg 1-2 hét-re rá it tez a cikk a duplázásról
A droidosok kiváncsi leszek mit lépnek rá
Szép teló és ennyiért?gratula Nokia!
-
Naughty9011
tag
Nyugodj meg mert semmiben nemvagy korlatozva ezek csak robot mesek, es frissitesre se kell varni van minden ami kell es semire nem kell figyelj csak hasznalod amit lehet csinalni a telefonba azt barmit csinalhatsz, barmenyit megnyithasz amikor ahol csak akarod , nemkell nezzed menyi ramod van meg ilyen baromsagok es ha mind a 8 lapod megvan nyitva, akkoris ugyan ugy megy minden, ezzt garantalom neked
(htc 8s 512Ram) csak a jatekokba leszel hatranyba, ha nem 1gb telot veszel
-
Naughty9011
tag
válasz
#40993792 #80 üzenetére
Nincs igazad es rosszul vagtad ki mert nem igy irtam, es nem lelkesedes hanem az hogy nemertem hogy azt a kuka rendszert miert tartjak jobbnak es ez mar idegesitett kikellet adjam ha mar irok enis , 3 eve mobilarenazok ha nem tobb es kb 1 hete dontottem ugy , hogy enis beszallok kommentelni csakhat a droidosokkal nincs mit beszelni nagyon elvakultak
-
majcsika
csendes tag
válasz
#40993792 #77 üzenetére
Most akkor idézz ide nekünk egy hasonló képességű, low-end Android eszközt, ugyanilyen árkategóriában és felszereltséggel.
Telenor Smart Touch Pro 38035,- br.
Kétmagos 1,2 GHz-es processzor / 5 MP kamera / 4,5"-es IPS kijelző / 4.1.2 Jelly BeanLumia 520 42785 br
Mindkettő feltöltőkártyás Telenor.
Persze egyszerre low end és legolcsóbb azonos árú cuccot nem lehet a Nokia mellé állítani de árban sikerült.
De ez felesleges harc a Mhz-ekkel stb.
Nekem mindkettő tetszik. -
stbtamas
aktív tag
Olvastam egy ideig a kommenteket, majd meguntam a folyamatos harcot.
Nekem igenis tetszik az 520, csak lenne rajta vaku.Az android jó lenne, ha nem lenne kismillió verzió már belőle és a cégek foglalkoznának rendesen a rendszerfrissítéssel.
Én annó megvettem az első 2 magos/1GB rammal rendeljkező telefont, de még 4,0 androidot se kaptam rá, mert nem viszi el. Azóta fele ilyen erős telókon van 4.1..
Igazság szerint 1 GB ram sokszor kevés, vagy ha több alkalmazás meg van nyitva, extra lassú az egész rendszer, android megeszik 400MB ramot, egy facebook app 200MB!!! és még a többit nem is számolom.. és azt még tegyem hozzá hogy még mindig 2,3-on vagyok...Ezért is gondolkodtam el egy WP mobil mellett, ott ha jól tudom nincs ilyen mizéria a frissítésekkel.. Csak azok a bizonyos korlátozásokról nem igazán találtam semmi konkrétat, amiről mindenki beszél androiddal szemben..
-
Kasya
nagyúr
válasz
Naughty9011 #74 üzenetére
A gond az, hogy en Symbirol valtottam Androidra es nem erzem a stabilitasi kulonbseget. Kis ideig hasznaltam iOS es WinPhot, ahol az elozo ketto renndszer szolgaltatasaibol bar hianyzott mindig valami, kaptam valami teljesen mast...gyorsasag, stabilitas. A mindennapi hasznalatban pedig ez az elsodleges (szamomra).
Hogy is van ez a HERE korlatozas?
-
ghost364
senior tag
Megértem hogy miért...
-
Naughty9011
tag
válasz
Naughty9011 #72 üzenetére
Es amugy most is a telomrol irok ide pont hivtak es ahogy megnyomtam a felvevest mar beszelhettem is, ez androidon kb fagyas lett volna
) nah de mind1 tollem aztan szarakodhatnak vele meg mondhatjak hogy jobb de ha valaki valt androidrol wpre akkor nem megy vissza , de ha vissza is menne akkor jonne ra igazan hogy milyen szart is hasznalt addig
-
Zeki
nagyúr
Egyetlen Nokiát használok, az E52-t. És csak és kizárólag azért tetszik a wines Nokia, mert nem batár nagy telókkal hódítani, amik nekem nagyon nem kellenek. 3.8" és minden elfér és működik.
Egy majdnem normális droidos teló már csak 4"-ban van, de azok meg mind kifutó példányok, és ezután a 4.5" meg 4.7"-os telók jönnek amik normálisak hardveresen, hogy könnyedén elbírják a programokat.
És ez bizony egy piaci rés. -
Naughty9011
tag
Az sokat segit hogy ha megnyitod a skypeot es jon egy rendes hivas aztan ujraindul az egesz mert szemem elott csinalta ezt a motorola razr es abba 1gb ram van, (android fanos haverom) csakhogy ő 150k ert vette a telot es en meg 35k er , hidd el en szerettem karbantartani a teloimat volt symbianom is azt is romoltam meg ijesmi de ezutan a telo utan ezek mar csak a mult es kb több szabadidőm lett, ez működik es minden megvan amit kivanok!!! Amugy meg csak fbra nem jon az ertesites, viberre jon es whatsupra is de nemis hianyzik hogy nekem minden 5 masodpercbe rezegjen a telom mert ugyis csak kiszednem.. Es ha tapicskolok egy backet hosszan akor a hatterben futo appokat kb 1 mp alatt , en lattam droidon es nem jobb semmivel a sajat szememmel lattam!! Hamarabb tudok az en wpmel valtani a hatterben futo appok kozul
egy dolog hianyzik a notification bar, de erreh varok
-
Naughty9011
tag
válasz
#40993792 #58 üzenetére
"Led-es villanó kihagyása, az öreg kontinensen kényesebb téma (van spanyol, angol, orosz ismim, így vontam le ezt a következtetést)" Na de uraim kérem szepen!!!! Emlekezzunk csak vissza a Samsung atom csucs Androidos bika telojara! Segitek , Samsung Galaxy az elso csucs androidos dragasag es nem emlekszem hogy lett volna hatul LED
-
majcsika
csendes tag
Imádom ezt a ram proci wp droid harcot!!
Napi szinten Telenor OT C-t használok tele alkalmazással, 2 különböző offline navival, irodai alkalmazással, mail, hívások sms, skype, g-talk stb.
Ez aztán low end cucc. Ütni vágni való. A navi állandóan fut(három betűs) plusz mellette ami kell. Futárkodom.Email jön megy, gyakran hívnak, sokat telefonálok.
Semmi gondom nem nyüsszögök.
De egy wp-n elgondolkodtam. Hogy miért azt magam sem tudom. Csak a normális offline navi hiánya ami zavar.
Azért a 3 betűset nem nyomja le az tuti.Szóval nem nagyon látom értelmét a harcnak mert az átlag júzer egy középkategóriás telefon tudásának a felét harmadát sem használja ki csak megveszi mert gizdáskodik.
Az OT C-t legalább kihasználom. Innen nézve megéri az árát. 15 KSokan azt írják, hogy annak idején nem szabadott venni olcsó droidot mert nem volt kiforrott.
Akkor ezt miért istenítik? -
válasz
Naughty9011 #68 üzenetére
pl futnak a háttérben az appok és jönnek értesitések androidon
-
Naughty9011
tag
Csak annyi az egész, hogy a lumiat megveszed bekapcsolod a telot , szinkronizalsz mindent es ugyanugy repül a rendszer 5 ev mulva is ahogyan elsore bekapcsoltad!!! Nekem 8s em van es tenyleg repul a rendszer, atom stabil nincs fagyas, nincs lag , az android wp mellet egy vicc!!!! Es ne jojjon senki hogy komplexebb meg ilyen baromsagok , mert nemertem miaz amivel tobbet tud a droid a hatteren meg egy csomo folosleges dolgon kivul amit a laptopon se allitok be nemhogy telefonon.. Kosse fel a gatyajat az android mert ez itt a veszte lehet!!
-
retina
tag
Saját használatra egy Nokia Lumia 520-t használok.Viszont van egy Galaxy Note 2-m is.Azt kell mondanom,hogy a Note2 már a már a menüben való lapozásoknál is megakad.Mindezt négymagos 1,6Ghz procival.Én pont azt szeretem a WP-ben,hogy folyamatosan,"röccenés" nélkül teszi a dolgát sokkal kisebb HW-el.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
AlexTheCube #59 üzenetére
Ez nem több mint városi legenda. Az biztos, hogy a wp ezzel a nulla grafikus felülettel kevesebb eséllyel fog fagyni, bár nekem a 610 es az 520 at is sikerült kifagyásra bírni. Cégünknél 15 androidos teló van, többségében Samsung és sony, senki sem panaszkodik, kivéve az a pár t one touch ami lassan ki fog kopni.
-
drzsoo1
aktív tag
Ennek örömére en is vettem egyet. A beüzemelésnél sikeresen le is fagyott. Kézne véve a 610 anno minőségibb darabnak hatott, ez a full polikarbonát kevéssé az. Azt gondoltam, az 520 ára nagyon erősen támogatott, most mar nem gondolom azt. Kb egy Samsung g ace2 tudása és ára, sőt van amiben az erősebb. Lehet hogy csak nekem tűnik úgy, de az 520 ason a wp8 eléggé akadozik, az animációk nem olyan pörgősek mint vártam volna. Szóval jó telefon, de csak a korábbi Nokia kínálatból emelkedik ki ár érték arányban.
-
ben11
őstag
mai világban alapvető elvárás lenne minden okosteló részéről a minimum 1 giga ram
A 20-30 ezer forintos telókba is 1 giga! De akkor már menjen mellé kétmagos proci is gondolom.
Hol reális elvárás ez?
Másrészről nem is értem, minek kötöttél belém, ha épp a win phone-t dícsértem, de sebaj.
A személyeskedést ahogy elkezdted, úgy be is fejezheted! -
zombinyul
addikt
Most nyuzom a masodikat. Mindkettonek megvannak (vagy voltak) a maga hibai (nem rendszer szinten, elsosorban), de mindkettot jobban imadom (imadtam), mint barmelyik Droidom. A Nokiak is, meg a WP is remek cumok, szamomra tokeletesek. A Nokia es a WP boven meggyozott, hogy soha tobbe Android (oktoberben jon is a 925).
Orulok, hogy az 520 is ilyen sikeres lett, ennyiert Droidbol joforman csak hulladekot kapsz (meg csucs kategoriaban is, kiveve az Onet, SZVSZ!!!), paratlan ajanlat. Megtapicakolnek egyet eloben is, bar szent igaz, a 620 nem volt tul meggyozo, legalabbis 800 utan/mellett nagyon nem (de nem is egy kategoriaba adtak ki oket). -
Lacces
őstag
válasz
#40993792 #55 üzenetére
Pl:
- FM-transmitter hiánya. Az Amcsiknak annyira nem szükséges, de itt az EU-ban azért az nagyon jó.
- Navigáció országokra korlátozása... magyarul csak az aktivált országban elérhető. Az európaiak azért többet utaznak más európai országba.
- Led-es villanó kihagyása, az öreg kontinensen kényesebb téma (van spanyol, angol, orosz ismim, így vontam le ezt a következtetést)Pocket-PC-re annyit, hogy nem vágyok én full Pocket-PC-re. De hogy nem tudok Google doksit szerkeszteni sehogy sem a telón... az nem jó, de ez a WP hibája. Hivatalos Youtube kliens sincs még... (Sajnos ami van 3rd part szoftverek sem igaziak. Saját musorfüzetet nem tudom kihasználni, minden második youtube videonnál bejön a biz basz, hogy bocs de mobile-on nem játszhattó le - WTF?)
Én meg egy kicsit félig hibás WP-t kaptam, az enyém nem stabil. Pedig tényleg klassz rendszer lenne (De nem vagyok sem Android mániás, vagy iOS mániás, sem Symbian fanatikus. Egész egyszerűen számomra még mindegyik nem az igazi
) Lehet nekem túl nagyok az elvárások.
Összvisz az a véleményem, hogy a WP jó úton halad, jó rendszer, de lehetne jobb is. (Gyorsabb ütemben fejleszteni)
Lehetne egy Siri a WP-ben, akkor fogyna nagyon.
-
Router
őstag
A WP megjelenése óta ezt használom. Amit nem tud az nem is hiányzik, ellenben amit tud azt legalább stabilan megbízhatóan és gyorsan teszi. Nekem ennyi a véleményem a droidos, hetente romolgatás és rendszerszögelés után a Windows Phone-ról. Megszerettem, használom, pont.
-
MaUser
addikt
Skype kliens konkrétan egy nagy nulla Androidra (is). Sajnos ez van, mióta MS átvette őket, nulla fejlődés van azon kívül, hogy immár MS supernode-ok vannak. Ami meg kb. semmit nem jelent user oldalról.
Egyébként haveri körben egy szem SGSIV-et leszámítva, csak 512MB RAM-mal szerelt Sony Droidok vannak 4.x.x-szel. Senki nem problémázik és nem is igen akaródzik senkinek telót cserélni. Bár tény, hogy az offline navi nagy pirospont Nokiánál, de aki napi szinten navigál, annak simán megéri inkább a gmaps-hoz kifizetni az a havi ezrest adatkapcsolatra a tényleg használható közlekedés info-k miatt.
-
Elementh
aktív tag
Lám lám,ha valami jó és még az ára is ok,mindjárt viszik is a népek
-
Kasya
nagyúr
"jelentkezzen egy smile-vel" .. ez olyan buzis
Amugy nem ertem a problemazokat... Az androidnak az 1 giga ram is keves. Aki mast mond, hazudik. Tudom, tudom, az en keszulekem rossz.
A Nokia nincs tularazva. Egyik telefon sincs tularazva. Mindegyik annyit er, amennyit adnak erte. Ha neked draga az 1020, ott az 520. -
Lacces
őstag
Akinek Lumiája van jelentkezzen egy smile-vel,vagy maradjon lazán:
A jelenlegi Lumia 520 jó, csak sajnos az amcsiknak készült, ezt érezni rajta. (Kár, hogy egy európai cég is az amcsik seggét nyalja - pedig az EU adja a világkereskedelem 1/3-at.)
A WP meg még fejlesztői változat, én nem tudom teljes körű zseb-PC-ként használni még. Karácsonyig kapott tőlem haladékot a WP.
A Lumia 520 majdnem remek teló -
lacix76
őstag
Akinek Lumiája van jelentkezzen egy smile-vel,vagy maradjon lazán.
Nem hiteles az olyan komment aki még nem is próbált WP-s telót. -
Fiam 13 évesen tudja hogy mire elég a telefonja és mire nem veled ellentétben. esetleg próbálj lépést tartania mai technológiával meg a mai iskolás korú felhasználók igényeivel és akkor rájössz hogy mire elég neked az 512 mega ram úgy hogy 320 megát zabál belőle az oprendszer alapból, ha nem tisztogatod. nincs fröcsögés csak elvakult hozzáállás a részedrő,l meg az hogy egyik mondatoddal agyonütöd a másikat . Az hogy a te szegényes igényeidet kielégíti 512 mega ram az nem azt jelenti hogy másnak is elég ez.mai világban alapvető elvárás lenne minden okosteló részéről a minimum 1 giga ram.a Másik ami a fröcsögésem alapja hogy minden win phone telós cikknél előjön egy androidmenő aztán fikáz. Nincs rá szükség, van aki kér belőle, van aki nem.Sok Android teló is ugyan úgy túlárazott lehúzás mint sok Win és IOS teló. ennyit erről. Számomra a Symbian bucsú telói is több fantáziát rejtettek mint egy 2.2 -s droid telói
-
albiosz
őstag
Valóban szuper kis gép. Valakinek megjött az esze a Nokiánál. Ha lenne rajta villanó, akkor tuti ilyet veszek. De ez van, belépő szint.
-
Воланд
titán
válasz
Vassili_Zait #37 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
Ebben a Nokiában sincs előlapi kamera a videotelefonáláshoz?
Paul119
Aki piacot akar, az ne luxustelókkal akarjon tarolni, mert az nem megy.
A tablet piacot is a 100 dolláros kínaiak tarolják le. -
Paul119
addikt
válasz
Vassili_Zait #26 üzenetére
"tagadhatatlanul elindult valami" tagadhatatlanul sok lett az occo janos
aka lumina 520
-
Воланд
titán
válasz
Vassili_Zait #32 üzenetére
nem.
-
válasz
oceanrush #24 üzenetére
Sony telóiról ne is beszéjünk ha már túlárazásról beszélsz. Persze android vasak nem túlárazottak mert a Htc one bezzeg mennyi földi jóval van telepakolva, ....Ugyan már.
"Azzal is tisztaban vagyok, hogy sok HTC/Samsung/etc droid tularazott, de ez itt most semmit nem jelent."
Semmit ényleg.
"Egyebkent nem erdekel hogy melyik OS (droid/WP) jobb/rosszabb, csak a velemenyemet irtam le.
Plusz droidon az erosebb hardver miatt tobb 3rd party porgram lesz elerheto a telefonodra, mikozben WP-n ez ugye nem igaz"
Így kell jó reklámot csinálni androidnak és persze pont ennél a hírnél és téged persze nem érdekel az Oprendszer.Nem a véleményed írtad le, hanem próbálsz bizonyítani hogy egy túlárazott android vas mennyivel jobb egy túlárazott WP vasnál. Sony telók áraitól a hajam is az égnek áll, tiszta almás nokia szindróma lesz már náluk, csak androidon .
Légyszi máshol bizonyíts ez nem aza cikk , ami neked szól. -
NGA
addikt
válasz
Vassili_Zait #26 üzenetére
wp8-ra is van torrent.
-
Igazad van tényleg mindenre elég az 512 főleg mikor 62 mega szabad belőle droidon.eladom az összes szart ami van a családban mert elegem van abból hogy ha markertről le töltesz valamit és vagy elindul vagy nem, mert kevés a ram. az állandó kifagyásokról ne is beszéljünk. Persze elég az 512, akkor ha csak telefonálsz vele. de ez a korszaka multé. játék , film, zene, közösség, 1 giga is kevés a tini fiamnak. köszi! ne viccelj már.
Örülök a hírnek, hajrá Nokia!
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
oceanrush #24 üzenetére
620-->720 kijelző, nagyobb akksi, sokkal jobb anyaghasználat, fm rádió, jobb kamera, és kb van közte 10-15 huf különbség... Azért ez nem olyan sok... De nekem megért ennyit... És sok másnak is... De ugyan így van különbség az összes modell közt... Ha meg azt nézzük, hogy milyen droid telefon van abban az árkategóriában... Akkor csak a 920-nak 925-nek van ellenfele... De ez is megszokás kérdése... Biztos elfoggadnék egy htc one-t, de lehet lecserélném egy 925-ös lumiára egy hónap után...
-
Vassili_Zait
senior tag
Annyira vicces, hogy eddig a droidhuszárok mindig azt mondogatták, hogy a nokia halott nem jönnek az eredmények... Most meg itt vannak, tagadhatatlanul elindult valami. Most meg itt vitatkoznak hogy a droid nem is olyan rossz, meg az 512 ram elég csak a szoftvert kellene jobban megírni... Én csak örülni tudok az utolsó Európai gyártó kicsiny sikerének, és remélem továbbiak is követik, mert a józan ész ezt diktálja...
Én 720-at használok, van vele egy két gond... De messze nem annyi mint mikor droidos caúcs telóm volt... Az meg hogy a haveroknak megmutathattam, hogy torrentezni is lehet vele meg van benne 4 mag... Nem kárpótolt a használhatatlanságért és az instabilitásért...
-
oceanrush
senior tag
De igenis tularazottak, de nem azert amiert te gondolod. Marhara teszek ra hogy milyen hardver van a telefonban amig jol mukodik... Ugy ertve tularazottak, hogy szolgaltatasokban szinte semmivel nem nyujtanak tobbet mint az 520/620. Oke, van nagyobb kijelzo, meg jobb kamera... es ennyi. Azert egy HTC One meg van pakolva szoftveres extrakkal is egy HTC Desire 200-hoz kepest, nem csak a kijelzo merete nagyobb meg a kamera minosege jobb. De ugyan ez a helyzet egy Galaxy Fame - > S4 eseteben is.
WP8-as Lumiak eseteben viszont, egy 620-rol 1020-ra valo valtas annyit jelent hogy jobb kijelzo+jobb kamera. Szoftveresen nulla extra, sot, ha 620-rol valtasz 720-ra, akkor meg a HERE+-t is bukod.
Azzal is tisztaban vagyok, hogy sok HTC/Samsung/etc droid tularazott, de ez itt most semmit nem jelent.
Szerk.: Plusz droidon az erosebb hardver miatt tobb 3rd party porgram lesz elerheto a telefonodra, mikozben WP-n ez ugye nem igaz (na jo, talan az appok 1%-a csak 1GB RAM-on megy, de az szinte semmi.)
Egyebkent nem erdekel hogy melyik OS (droid/WP) jobb/rosszabb, csak a velemenyemet irtam le.
-
ben11
őstag
Anyum most vett egy ilyen készüléket. Egész jól elboldogul vele, pedig egy ezer éves buta nokiáról váltott.
Ahogy mutogatom, én is kezdem megismeri a rendszert. Azért az androidos telefonom után kicsit furcsa, más a menü logikája, kevésbé testreszabható a telefon és nincs akkora alkalmazás kínálat.
Mindezek ellenére nagyon jó kis telefon, szép kijelző, egész korrekt fényképező, plusz remek navigáció. -
Ricardo
titán
Nem meglepő. Jó áron adják. Ennyiért megéri. Én is ezt venném, első WP-s készüléknek. Ha bejön a rendszer lépnék feljebb.
-
sagit
veterán
T-nél 34k dominósan webshopból rendelve... elég bitangjó ár ez kéremszépen, ez az akció meddig él? Nem tudja valaki?
-
=Mentor=
őstag
A 512 MB RAM az androidnál csak a szenvedéshez elég, legalábbis ha nem az őskövület 2.3-as verziót akarod használni, tesómnak Xperia Solaja van, de kénytelen volt visszatérni 2.3-ra hogy egyáltalán használni tudja és ne fagyjon össze vissza. Még így is előfordul, hogy pl hívásánál felveszi a telót, ő azonnal hallja a partnert, de amit ő beszél azt csak másodpercek múlva jut el a másik félhez. Az ehhez hasonló hiba Androidos népbetegség szintén.
-
sagit
veterán
Én is gondolkodom rajta hogy ezzel a készülékkel próbálom ki a WP-t
-
Spancho
senior tag
Örülök neki ,nekem is ilyen van
-
=Mentor=
őstag
Ez egy badarság, egyáltalán nincsenek túlárazva, már ha azt is figyelembe veszed, hogy a WP8 abszolút nem igényel olyan erős hardvert mint az Android! Persze az egyszeri ember azt nézi, nem Full HD nem 4 magos? Akkor már túlárazott...
Egyébként nézd meg a HTC alsóbbkategóriás mobiljait, vagy a Samsungot ott nem egy készülék túlárazott, nem beszélve a Blackberryről, akik még mindig azt hiszik, hogy az aranykorszak árazásával sikerek lehetnek.
-
elpatkorado
aktív tag
Ez várható volt, remek telefon szuper áron.
-
Soseee
csendes tag
A galaxy mini után ez a teló egy megváltás. Van egy két alkalmazás, ahol nadrágot kellett cserélnem, mert összebrunyáltam magam az örömtől...
Ha egy kicsivel korábban kijöttek volna ezzel, talán nem buktak volna ekkorát -
Polllen
félisten
Nem csoda, korrekt hw jó áron.
-
oceanrush
senior tag
Nincs ezen mit csodalkozni, jo telo jo aron. (Azt mar csak zarojelben hogy ezen meg a 620-on kivul az osszes WP8-as Nokia tul van arazva.)
-
FET-MEN
veterán
Grat nekik. Nem rossz cucc.
-
big-J
őstag
79 dodo... hát sok hasznuk nincs rajtuk.
-
HawerKing
őstag
Menyaszonyomnak ilyen van s megkell hagyni remek teló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest