- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naughty9011
tag
Az sokat segit hogy ha megnyitod a skypeot es jon egy rendes hivas aztan ujraindul az egesz mert szemem elott csinalta ezt a motorola razr es abba 1gb ram van, (android fanos haverom) csakhogy ő 150k ert vette a telot es en meg 35k er , hidd el en szerettem karbantartani a teloimat volt symbianom is azt is romoltam meg ijesmi de ezutan a telo utan ezek mar csak a mult es kb több szabadidőm lett, ez működik es minden megvan amit kivanok!!! Amugy meg csak fbra nem jon az ertesites, viberre jon es whatsupra is de nemis hianyzik hogy nekem minden 5 masodpercbe rezegjen a telom mert ugyis csak kiszednem.. Es ha tapicskolok egy backet hosszan akor a hatterben futo appokat kb 1 mp alatt , en lattam droidon es nem jobb semmivel a sajat szememmel lattam!! Hamarabb tudok az en wpmel valtani a hatterben futo appok kozul
egy dolog hianyzik a notification bar, de erreh varok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Disney+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4469
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest