Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
majcsika
csendes tag
Imádom ezt a ram proci wp droid harcot!!
Napi szinten Telenor OT C-t használok tele alkalmazással, 2 különböző offline navival, irodai alkalmazással, mail, hívások sms, skype, g-talk stb.
Ez aztán low end cucc. Ütni vágni való. A navi állandóan fut(három betűs) plusz mellette ami kell. Futárkodom.Email jön megy, gyakran hívnak, sokat telefonálok.
Semmi gondom nem nyüsszögök.
De egy wp-n elgondolkodtam. Hogy miért azt magam sem tudom. Csak a normális offline navi hiánya ami zavar.
Azért a 3 betűset nem nyomja le az tuti.Szóval nem nagyon látom értelmét a harcnak mert az átlag júzer egy középkategóriás telefon tudásának a felét harmadát sem használja ki csak megveszi mert gizdáskodik.
Az OT C-t legalább kihasználom. Innen nézve megéri az árát. 15 KSokan azt írják, hogy annak idején nem szabadott venni olcsó droidot mert nem volt kiforrott.
Akkor ezt miért istenítik?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest