Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1430) ToniSoprano válasza bostone (#1425) üzenetére


ToniSoprano
addikt

Leírom az én véleményemet is még nem is pozitív a Vi8 dual eszközről: Én vettem a 220voltnál egy Vi8-at, de kb. néhány nap múlva visszavittem nekik, mert kijelző nagyon halovány bolt, a színek,, kontrasztok elég gyengék rajta, nekem az érintés sem volt sem az igazi, (de lehet a win 8.1 alatti kis betűk, érintési felületek miatt), meg nagyon lötyögött a bekapcsológomb, elég nehéz volt megtalálni az érintési pontot, kb. minden 3-4-re sikerült.

Korábban Modecom 8025-öt nézegettem az MM-ben, annak nagyon tetszettek a színei, ezért is csodálkoztam a Vi8-on. Vissza is mentem az MM-ben egymás mellé tettem a két eszközt, hát ég és föld a kijelzőbeli különbség, főleg kontrasztban, képélességben. Szóval ha dual bootban gondolkozol inkább Hi8-at is fontold meg, nézd meg az összehasonlító a teszt a videókat, nem hazudnak: "The Chuwi Vi8 screen is a dull 185 cd/m2 and the Hi8 screen is 354 cd/m2 – much brighter. However the screen on the Vi8 Ultimate has better view angles." [link]

Szerencsére a 220volt-ban szó nélkül visszavették, jegyzőkönyv, utalják vissza a pénzt, lehet én fogtam ki valami hibásabb példánnyal, vagy a fólia miatt, de pl. a lötyögő, nyeklő bekapcsológomb is nagyon zavart újonnan. A Hi8 a képeken, videókon minőségibbnek néz ki ebben is.

Történet befejezése, miután kicsit kiábrándultam a kínai kütyükből. Bp-en az Árkád Mediamarktba összehasonlításaim közben rájöttem, hogy nekem aki elsősorban böngészésre jhasználom a kütyüt, mégis a 4:3-es képarány az igazi (ami a régi tableten is volt), a 16:9-et nem tudtam megszokni hiába a jó felbontás.
A windowsos tabletek között, gyakorlatilag a Lenovo Miix-3-as tabletet láttam, ami fájt hogy nincs rajta HDMI 45 rugóért, és ott bár kijelző fényereje nem volt rossz, de nem volt az igazi, különösen hogy a Modecom 8025 mellett volt kirakva.Végül vettem a kiállítva többször megnéztem, meg a mobilarénás és egyéb tesztek ajánlásai alapján, 24 ezerért egy fehér-bronz Open Dott Tescos tabletet fém hátlappal, baromi jó összeszerelési minőséggel, 357 nit a fényerősséggel, szépek a szinekkkel, kontraszttal. Böngészésre, videónézésre, kisebb játékra tökéletes, haza gari jeggyel, 2 évig jó lesz nekem, ennyiért elég alap netes dolgokra pl. böngészés, filmnézés, levelezés ütni-vágni stb. nekem szinte ajándék volt, egész jól bírja az akku is.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.