- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
"Talán ez onnan fakad hogy az egyik kedvenc játékom a HoMM és a King's Bounty."
Talán nem véletlen, hogy én egyikkel sem játszottam, mert már ott sem jött be ez a rendszer. Ennyire alaposan nem tudom végiggondolni a stratégiát, hogy minden apróságra figyeljek. Én haladni akarok, nem szöszmötölni. Persze nem bika módjára fejjel a falnak, némi taktika nem árt, de azért amikor már ennyi mindenre kell figyelni, és elég egy hiba a reload-hoz, akkor hamar megunom és keresek másik játékot. Én is szeretek szétnézni és háttérinformációt gyűjteni, de azt már nagyon utálom, amikor stratégiázni kell egy szerepjátékban. Nem sakkozni akarok, hanem harcolni.
MOD: Lehetett volna úgy, hogy legkönnyebb fokozaton ne legyen ennyire komplex a rendszer, így azok is tudjanak vele játszani, akik nem ismerik ezt a stílust.
(#22) Tom5: Köszi, erre nem gondoltam.
Hozzá vagyok szokva, hogy megvan, hány statpontot kapsz, majd utána az alapértékeknél tetszés szerint el kell osztanod. Na, ha majd elő kell vennem megint, erre odafigyelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-roller topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Villanyszerelés
- Jövedelem
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- MiIphone 13 White 128Gb-100% akku-13 tok+fóliák
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 256bit
- Samsung 28" T28E310EW LED Televízió-monitor eladó
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hozzá vagyok szokva, hogy megvan, hány statpontot kapsz, majd utána az alapértékeknél tetszés szerint el kell osztanod. Na, ha majd elő kell vennem megint, erre odafigyelek.