Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
Szerintem a Jófogás lenyeli és leírja veszteségnek.
Írtam nekik is egy levelet, hogy remélem valami retorzió azért lesz belőle a "vevőnek" de mindössze annyit írtak vissza, hogy jelezzem a szállítás törlését és nagyon sajnálják a történteket.Pont azt mondtam reggel a munkatársamnak, hogy nem csodálkoznék ha a futár megtaposta volna a csomagot és igazság szerint meg is érteném miért tette. Három napig ugrálhatott mert valaki szórakozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
lo Hatékony, kényelmes, biztonságos. Ezekkel a szavakkal hirdeti magát a háztól-házig funkció. Nos nekem kicsit más a...
Aktív témák
- Hardcore café
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
Üzleti előfizetők hirdetései
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest