Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nekem az a tapasztalatom, hogy országúton közlekedve igen gyakran tartanak fel suzukik, 60-70-el tökörésznek az úton. (én sem megyek gyorsan, de a 90-100-at azért tartsuk már).
egy darabig azt hittem, hogy ezek az autók nem bírnak menni, de nemrég az anyósom vett egy 1.3-as verziót, és egyszer poénból kipróbáltam és meglepően jól ment...
szóval szerintem nem a kocsival van a gond, hanem a sofőrökkel: rengeteg a vén muppet, a friss jogsis nő, meg a 60-al ötödikben üzemanyagot spóroló (és 20 másik embert feltartó) smucigjóska.
szóval maga az autó szerintem teljesen oké, bár nagyobb kocsiból átülve halálfélelme van az embernek, de ez idővel elmúlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest