Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz kisninja #194 üzenetére
Cserébe lett tripla pont 10 percre. Ami két napi feladattal kitolható 30 percre. A harmadik feladatra meg: gyere vissza holnap egy pont triplázóért van általában.
[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Essejó
veterán
Nálatok is eltünt az éjszakai bagjok és a reggeli pacsirták ládája?
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
vtechun
veterán
Hello, valaki tudja, hogy nekem miért nincs angolból csak 1. és 2. modul? Majd utána személyre szabott gyakorlatok és Napi ismétlés? Elvileg kellene 3. és 4. modulnak is lenni
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Ha bárkinél lenne elfekvőben családi csomag hely, írjon légyszi, 1 hellyel beszállnék.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
kisninja
őstag
Én jönnék
powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
Essejó
veterán
válasz headhunter #184 üzenetére
Tán írjuk bele, hogy még 1 hely kiadó.
-
headhunter
addikt
válasz headhunter #178 üzenetére
Up.
-
Essejó
veterán
válasz headhunter #181 üzenetére
Ment privát.
-
headhunter
addikt
Up
-
Essejó
veterán
válasz headhunter #179 üzenetére
Up
-
headhunter
addikt
Up.
-
headhunter
addikt
-
Essejó
veterán
válasz headhunter #175 üzenetére
Engem igen.
-
headhunter
addikt
Duolingo előfizetés érdekelne valakit?
(Családi csomag 1év megosztva, 2-6 részre)
-
headhunter
addikt
Duolingon, mikor érhető el a villámforduló?
Elvégzett lecke szám függő? (pl.: több nyelvtanulásnál, egyiknél engedi a másiknál nem)
-
tm5
tag
Elég elhagyott topic, de hátha visszatalál ide 1-2 régi duolingo-s
Nemrég kezdtem el használni, és nem teljesen értem, hogy 1-2 dolog mit jelent. Pl. Mit jelent az ha egy téma ikonja törött, így azt sem tudoom, hogy az jót vagy rosszat jelent és kell vele valamit csinálni.
Valaki tudna írni erről 1-2 gondolatot, please. -
Dr. Mózes
aktív tag
válasz Dr. Mózes #168 üzenetére
Helyzetjelentés. 2 éve megvan a középfokú angol nyelvizsgám (TELC), pár hónapja megkaptam az angol szakmairól is az oklevelet (BGE). Ezen felbuzdulva újra neki kezdtem a duolingónak immár német nyelven. Sok minden változott időközben. Sajnos elég durván fizetős lett az új frissítéssel, de szerencsére az angol kurzus alatt összeszedett lingotokból egy jó ideig még bőven kitartok, aztán meglátom hogy érdemes-e fizetősön is tovább folytatnom, vagy nyelvtanárhoz fordulok.
Névváltozás, korábban mustang08
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
most megint elővettem, de valamit nem találok. Régen volt benne olyan, hogy szövegeket lehetett fordítani angolról vagy értékelni mások fordítását esetleg belejavítani. Ez a lehetőség nincs már? Sehol nem találom.
MZ/X
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Nem tudom van e olyan aki még csinálja a duolingót, ha igen akkor nyugodtan vegyen fel barátnak. Nick nevem: csiben Egy kis egészséges verseny nem árthat a tanulásban !You can walk straight through hell with a smile
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
azoktól kérdezném, amikor már végeztek az angollal, mennyire fognak ismétlődni a kérdések, ha tovább csinálom? Annak már túl sok értelmét nem látom, ha 2 hét múlva semmi gondolkodást nem igényel a dolog, mert tudom, hogy van kategóriánként 10 mondat, és hello
MZ/X
-
Red_Bull
aktív tag
Vegyetek fel engem is nyugodtan, mate555 néven vagyok
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
-
Jofi81
őstag
Most értem el az utolsó ellenőrzőpontot. Ha vége, akkor utána mi van? Ennyi volt?
-
csiben1
tag
Üdv! Most kezdtem el, kicsit fejleszteni a tudásom ezzel. Ha van valaki kezdő itt a csapatban aki szép lassan halad az alapoktól az vegyen fel nyugodtan, egy kis verseny nem ártana...
csiben a nick nevemYou can walk straight through hell with a smile
-
MODERÁTOR
-
Traxx
őstag
Én gyakran a the-a pároson csúszok el a "magnós" részeknél, vagy a többes számon...tudom, hogy mondjuk the cats eat az nem 1 annyi, hogy a macska vagy 1 db macska eszik, de leírni már így sikerül
7-es szint nekem is megvan, a minden nap egy kicsi módszerrel haladok
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
eddie17
addikt
10 nap, 7-es szint. Tetszik, bár sokszor elírások, lehagyott névelők miatt szívok... De elfogadom, hogy még erős béta.
-
hoffman_
nagyúr
válasz hoffman_ #150 üzenetére
gyors konklúzió:
nem hagy egyszerre 8 szintet lépni, apró "elfordítások" miatt, amik gyakorlatilag így is, úgy is jók a cucc rendszeréből adódóan kicsit kötött(ahogy nézem elég nagy a fent lévő anyag, szóval ez belefér), illetve nem az általam olyan szeretett igénytelen US angolt beszéli, ami néha okoz kellemetlen füleléseket
de meglepően jó ez a honlap, pláne, hogy nem láttam még ilyet. köszi Frankó!
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest