Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Nyílj hát meg...
-
DeFranco
nagyúr
válasz sketchifun #20 üzenetére
ha az angol megy, akkor onnan már megy ez is németül, mert tud amúgy németet is tanítani a honlap, csak akkor nem magyarul kérdezi, hogy was bedeutet Ulla hat geburtstag, hanem angolul
zwei Fliegen mit einer Klappe schlagen
-
DeFranco
nagyúr
Abszolút egyetértek, egy fiatalabb alteregóm TV-ből tanult meg középfokon németül, ennek örömére ki is tiltottak az iskola összes németórájáról
izé tiltották
#32: nem hiszek ebben a nagy megfigyelésesdiben, de majd ha fel akarom izgatni a fennálló rendet, akkor azt jelszavas zip-ben teszem
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Ja, és ne csak velem haverkodjatok, hanem aki gondolja, írja be ide nyugodtan a felhasználónevét, és körbejelölhetitek egymást...
Igény esetén ha valaki kifejezetten jelzi be is írom este a bejegyzésbe a nevét.
-
DeFranco
nagyúr
Nektek menti amúgy a pontokat? Nekem nem ad sem pontot, sem nem nyitja meg a következő leckéket, alapok1 lecke1-nél nem enged tovább menni.
Másnak is van ilyen bug?
-
DeFranco
nagyúr
Na, srácok, mindenkit visszajelöltem azt hiszem, el vagyok maradva mint a borravaló, mert a céges gépen nem tárolja az előrehaladásomat valamiért, azóta meg folyamatosan utazok, de egyszer érjek haza végetek van
-
DeFranco
nagyúr
Megcsináltam a kezdeti szintfelmérőt:
0 pont 1. szintről 2310 pont, 10. szintre ugrottam egyből
Fuck yea
(ja, amúgy életemben nem voltam angolórán )
-
DeFranco
nagyúr
válasz napocska2 #84 üzenetére
csak aztán ha kidobnak a haldokló nyugatra, ott nem nagyon lesz más esélyed, szóval érdemesebb egy kicsit megerőltetni magad
elvagyok én is a bézik inglis kicsen lengvidzs dialektusommal, de nyilván jobb lenne fejlődni ebben is. a személyes interakció mindig a legfontosabb, szóval bármi van, az első benyomást mindig a beszéddel teszed
-
DeFranco
nagyúr
na, ide írom, hogy meglegyen, mi van már meg az ismétlésekből... ez magamnak jegyzet csak, ne is figyeljetek rá
alapok 1 alapok 2 kifejezések
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Valamit reszeltek a honlapon, mert már bent is megy a cégnél.
étel-ital 1 teljesítve
-
DeFranco
nagyúr
Többes szám, pipa.
-
DeFranco
nagyúr
birtokos pipa
-
DeFranco
nagyúr
Névmások tárgyesete
Eczke belehúzott...
-
DeFranco
nagyúr
ruházat kész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo E580 i5-7.gen (kishibás) akku jó /Bontás/
- PlayStation 5 Digital 30th Anniversary Limited Edition / Bontatlan - 2 év gari
- Asus VivoBook S14 S432FA - 14"FHD - i5-8265U - 8GB - 256GB SSD - Win10 - Magyar
- Pico 4 128GB
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest