Hirdetés
- Meggyi001: A végtelenbe...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
ruházat kész
-
DeFranco
nagyúr
Névmások tárgyesete
Eczke belehúzott...

-
DeFranco
nagyúr
birtokos pipa
-
DeFranco
nagyúr
Többes szám, pipa.
-
DeFranco
nagyúr
Valamit reszeltek a honlapon, mert már bent is megy a cégnél.
étel-ital 1 teljesítve
-
DeFranco
nagyúr
na, ide írom, hogy meglegyen, mi van már meg az ismétlésekből... ez magamnak jegyzet csak, ne is figyeljetek rá
alapok 1 alapok 2 kifejezések
-
DeFranco
nagyúr
válasz
napocska2
üzenetére
csak aztán ha kidobnak a haldokló nyugatra, ott nem nagyon lesz más esélyed, szóval érdemesebb egy kicsit megerőltetni magad
elvagyok én is a bézik inglis kicsen lengvidzs dialektusommal, de nyilván jobb lenne fejlődni ebben is. a személyes interakció mindig a legfontosabb, szóval bármi van, az első benyomást mindig a beszéddel teszed
-
DeFranco
nagyúr
Megcsináltam a kezdeti szintfelmérőt:
0 pont 1. szintről 2310 pont, 10. szintre ugrottam egyből

Fuck yea

(ja, amúgy életemben nem voltam angolórán
) -
DeFranco
nagyúr
Na, srácok, mindenkit visszajelöltem azt hiszem, el vagyok maradva mint a borravaló, mert a céges gépen nem tárolja az előrehaladásomat valamiért, azóta meg folyamatosan utazok, de egyszer érjek haza végetek van

-
DeFranco
nagyúr
Nektek menti amúgy a pontokat? Nekem nem ad sem pontot, sem nem nyitja meg a következő leckéket, alapok1 lecke1-nél nem enged tovább menni.
Másnak is van ilyen bug?
-
DeFranco
nagyúr
Ja, és ne csak velem haverkodjatok, hanem aki gondolja, írja be ide nyugodtan a felhasználónevét, és körbejelölhetitek egymást...
Igény esetén ha valaki kifejezetten jelzi be is írom este a bejegyzésbe a nevét.
-
DeFranco
nagyúr
Abszolút egyetértek, egy fiatalabb alteregóm TV-ből tanult meg középfokon németül, ennek örömére ki is tiltottak az iskola összes németórájáról
izé tiltották
#32: nem hiszek ebben a nagy megfigyelésesdiben, de majd ha fel akarom izgatni a fennálló rendet, akkor azt jelszavas zip-ben teszem
-
DeFranco
nagyúr
válasz
sketchifun
üzenetére
ha az angol megy, akkor onnan már megy ez is németül, mert tud amúgy németet is tanítani a honlap, csak akkor nem magyarul kérdezi, hogy was bedeutet Ulla hat geburtstag, hanem angolul
zwei Fliegen mit einer Klappe schlagen
-
DeFranco
nagyúr
Nyílj hát meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T61 - Intel T8100 I 4GB I 160GB I 15,4" WSXGA+ I Garancia!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest