Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Amikor még én vettem, nem voltak APU-k.
Vagy legalábbis olyanok, amelyek ha kell, tudnak erősek is lenni, az a gépem 55-60W-ot fogyasztott, ha játszani támadt kedvem akkor tudtam, de alapjáraton elvolt 35W körül. S asztalinál közel sem tudtam ezt az értéket elérni, vagy csak közel hasonló áron, így meg egyszerűbb is volt.Egyébként igen, sok helyen hasztalan, elférne az asztali gép is, de hogy helytakarékos az is biztos.
-
Thome
veterán
Én már nagyon ritkán cipelem a gépet, régebben kicsit gyakrabban volt.
Nálam a fogyasztás volt a mérvadó, erre is lehetne tovább folytatni az elmélkedést persze, hogy olcsóbban ugyanezt asztaliba, a különbözetből meg a villany mehet meg mellé 2 tábla csoki, de így legalább mobillá is vált az eszköz, nem kell neki komplett asztal, elrakom a fiókba ha nem kell, akármi. A lényeget érteni.No meg az eredeti dolog, ha nagyon kell, akkor egyszerűen szállítható.
-
Thome
veterán
válasz
marositech #113 üzenetére
Jelen esetben pont nem az AMD a bűnös, hanem a kedves intel. Szóval gondold át még egyszer.
-
-
Thome
veterán
Én ezen már végigmentem néhány notin keresztül...
1. Tapasztalat: Intel noti többet nem, állandóan nyekereg valamiért, chipset drivertől a... minden baja van.
2. Tapasztalat: integrált + dedikált gpu pont ilyen miatt nem, inkább kevesebb üzemidő, de nincs szenvedés.
3. Tapasztalat: AMD + AMD a legstabilabb kombináció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OTP Bank topic
- PlayStation 5
- No Rest for the Wicked
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest