- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Amikor még én vettem, nem voltak APU-k.
Vagy legalábbis olyanok, amelyek ha kell, tudnak erősek is lenni, az a gépem 55-60W-ot fogyasztott, ha játszani támadt kedvem akkor tudtam, de alapjáraton elvolt 35W körül. S asztalinál közel sem tudtam ezt az értéket elérni, vagy csak közel hasonló áron, így meg egyszerűbb is volt.Egyébként igen, sok helyen hasztalan, elférne az asztali gép is, de hogy helytakarékos az is biztos.
-
Thome
veterán
Én már nagyon ritkán cipelem a gépet, régebben kicsit gyakrabban volt.
Nálam a fogyasztás volt a mérvadó, erre is lehetne tovább folytatni az elmélkedést persze, hogy olcsóbban ugyanezt asztaliba, a különbözetből meg a villany mehet meg mellé 2 tábla csoki, de így legalább mobillá is vált az eszköz, nem kell neki komplett asztal, elrakom a fiókba ha nem kell, akármi. A lényeget érteni.No meg az eredeti dolog, ha nagyon kell, akkor egyszerűen szállítható.
-
Thome
veterán
válasz
marositech #113 üzenetére
Jelen esetben pont nem az AMD a bűnös, hanem a kedves intel. Szóval gondold át még egyszer.
-
-
Thome
veterán
Én ezen már végigmentem néhány notin keresztül...
1. Tapasztalat: Intel noti többet nem, állandóan nyekereg valamiért, chipset drivertől a... minden baja van.
2. Tapasztalat: integrált + dedikált gpu pont ilyen miatt nem, inkább kevesebb üzemidő, de nincs szenvedés.
3. Tapasztalat: AMD + AMD a legstabilabb kombináció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest