Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Amikor még én vettem, nem voltak APU-k.

Vagy legalábbis olyanok, amelyek ha kell, tudnak erősek is lenni, az a gépem 55-60W-ot fogyasztott, ha játszani támadt kedvem akkor tudtam, de alapjáraton elvolt 35W körül. S asztalinál közel sem tudtam ezt az értéket elérni, vagy csak közel hasonló áron, így meg egyszerűbb is volt.Egyébként igen, sok helyen hasztalan, elférne az asztali gép is, de hogy helytakarékos az is biztos.

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Házi hangfal építés
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Elstartolt az Ulefone vetítőtáblája
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Óra topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256G, Megkímélt, Kártyáfüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest