- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
Azért még nem egészen, vannak még érdekes topikok. Ha megjelenik egy teszt, vagy egy régiség, netalántán "mit vettem a bolhapiacon" topik, azokat mindig elolvasom, hiszen az nem egy labor körülmények között készített teszt, hanem a hétköznapi keretek, és körülmények között létrehozott tesztek, ami sokkal inkább megfelelnek a valóságnak, és a marketing szagot sem lehet érezni. A bolhapiacos meg azért jó, mert kíváncsi vagyok, hogy milyen olcsón lehet jó cuccokhoz jutni.
Amúgy meg megsúgom, hogy szabad országban élünk, így mindenki olyan topikot nyit (a szabályok betartása mellett), amilyet szeretne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo "Mondjuk nekem őszintén szólva kezd a tököm tele lenni, hogy minden szarra külön topicot kell...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest