Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
válasz
Alusky #124365 üzenetére
Egyszer áramszünet volt a Tesco-ban, fotóztam, mert poén. Magamnak, nem akartam én 10 éve feltölteni semmit, most sem tenném, de na!
Odapattant egy kis nőci, hogy "Tilosfotóznikivanírva!", elsétáltam vele a bejáratig, mert az információs pultnál nem találta kirakva, és láss csodát a bejáratnál sem.
Mondtam neki, hogy én rendszeresen fotózok, mert sokszor rossz az ár, már egész gyűjteményem van a köszönőlevelekből, meg a 200 Ft-os ajándékutalványokból, mert jelzem is, akkor is ha épp nem veszek olyat. Nem keresem, csak látom.
Szóval ha van egy kis ideje, akkor csinálhat ilyen táblácskát és akkor tényleg kint lesz, de amíg nincs kint, addig nem érdekel mit mond, illetve foglalkozhatna árellenőrzéssel is ha már ennyire ráér velem sétálgatni. Ő sem kedvelt meg engemAzóta változtattak, javasolják is a fotózást, pont pl. áreltérés miatt.
Egyébként fotóztam egeret is a lisztes raklap tetején
De az már régen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest