Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magánlakásba senkit, soha. Ha 2milliós gépet árulnék, se. Erre való az automata, meg ha jófej kedvemben vagyok, akkor ilyen 1-2 nap próbagari, de az is úgy, hogy világosan leírom a hirdetésbe, hogy nincs azonnal vissza pénz, hanem önköltségen visszaküldi, és ha én magam megvizsgáltam, utána mehet vissza a vételár. Magánszemély eladóként a (magánjogi) felelősségünk nagyjából nulla, még az elvárható mértékben érteni sem kell a portékához, azonban szándékosan félrevezetni a vevőt nyilván jogilag is tabu, kb ez az egy olyan terület van, ahol a polgárjog jelenleg védi a vevőt két magánszemély közötti használtcikk-értékesítésnél. Egyébként az eladó határozottan előnyben van. A webshopokra azonban pl éppen a fordítottja igaz.
Másik, hogy nyilván az értékelési rendszer itt h.a.-n marha jól működik, elég hamar meglátod, mi a helyzet egy-egy eladó megbízhatóságával. Én személy szerint a saját kis "három csapás" szabályomat követem, ha valakinek van 3 db rossz értékelése, teljesen mindegy mennyire égetően kellene a cucca, vagy milyen jó áron van, ahogyan az is, hogy mennyi pozitív értékelés van mellette (hacsak nem több száz pozitívról van szó), akkor nem veszek tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Eladó konfig! I5-13400F 512GB SSD 16GB DDR5 RX6600 8GB!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest