Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
Elég fiatal márkáról van még szó, szóval van idejük fejlődni

"...nekem egyből szúrta a szemem az oldallap csavaros felfogatása ami elől van."
A Lian-Li se mindig használta a jelenlegi oldallap-rögzítő megoldást. Emlékszem, amikor a szeretett Lian-Li Q11-em oldallapjának leszedésekor 8db csavart kellett kiszednem. Ettől függetlenül tény és való, hogy a Lian-Li jelenlegi megoldása praktikusabb.Az hogy az alja,-és a hátulja eredeti alu színű...ez eléggé szubjektív. Van aki szereti, van aki nem. Teljes feketében egységesebb lett volna, de szerintem így se rossz.
Az előlapi kivezetések elhelyezése szintén szubjektív, erre nem mondok semmit.
Azt viszont meg tudom mondani, hogy annyira nem könnyű összekarcolni, mivel már a birtokomban van egy, amit elkezdtem átalakítgatni a saját szájízem szerint és a munkafolyamat közbeni tapasztalat azt mutatja, hogy a hétköznapi használatnak elég jól ellenáll. Tehát ha egy kulcstartó véletlenül hozzáverődik egy kicsit, az nem fog jól látható sérülést okozni.
De ez nem a gyártó érdeme, hanem a szálcsiszolt alu festési eljárásának tudható be, mint a Lian-Li esetén. Emlékeim szerint arra se kellett úgy vigyázni, mint egy hímes tojásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung kuponkunyeráló
- Gaming notebook topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Interactive Brokers társalgó
- Lexus, Toyota topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest