Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
te mindig olyan választ vársz, amilyet kapsz, húú de különös ez is.
3 nap bant nem kap az ember észérvekre. már, akinek vannak érvei, használható érvei.
a személyeskedés meg az összeesküvés elméletekből összetákolt gondolatok nem azok.és légyszíves ne offoljuk tovább a bejegyzésemet.
-
CséZé
őstag
-
CséZé
őstag
nekem Kalandor egy fél évvel ezelőtti törölt hsz-emet copyzta be.
A mostani bejegyzésed után döntöttünk úgy, hogy nem érdemled meg
arra gondolsz, amikor írtál privit, hogy ne írjak több ilyet? ha igen, akkor magyarázd már el légyszíves, hogy mitől volt az rasszista? direkt nem tértem ki arra h milyen etnikai csoporthoz tartozik, mert nem az volt az írásom lényege. egyáltalán te milyen jogon gondolod azt hogy én rasszista lennék, holott nem egy cigánnyal jóban vagyok és tisztelem őket, amiért normális életet folytatnak?
máskülönben tudnék neked vagy 5 hsz-t linkelni az elmúlt pár napról, amiben szerepel a cigány szó. ha nekik ez a megnevezésük, mi a franc más szót használjak rájuk?egy ember nem rasszista azért, mert nevén nevezi a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztrofotózás
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Tesla topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- MiniDSP UMIK-1 kalibrált mikrofon
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest