Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
te mindig olyan választ vársz, amilyet kapsz, húú de különös ez is.
3 nap bant nem kap az ember észérvekre. már, akinek vannak érvei, használható érvei.
a személyeskedés meg az összeesküvés elméletekből összetákolt gondolatok nem azok.és légyszíves ne offoljuk tovább a bejegyzésemet.
-
CséZé
őstag
-
CséZé
őstag
nekem Kalandor egy fél évvel ezelőtti törölt hsz-emet copyzta be.
A mostani bejegyzésed után döntöttünk úgy, hogy nem érdemled meg
arra gondolsz, amikor írtál privit, hogy ne írjak több ilyet? ha igen, akkor magyarázd már el légyszíves, hogy mitől volt az rasszista? direkt nem tértem ki arra h milyen etnikai csoporthoz tartozik, mert nem az volt az írásom lényege. egyáltalán te milyen jogon gondolod azt hogy én rasszista lennék, holott nem egy cigánnyal jóban vagyok és tisztelem őket, amiért normális életet folytatnak?
máskülönben tudnék neked vagy 5 hsz-t linkelni az elmúlt pár napról, amiben szerepel a cigány szó. ha nekik ez a megnevezésük, mi a franc más szót használjak rájuk?egy ember nem rasszista azért, mert nevén nevezi a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi