Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Psychonaut #52 üzenetére

Lassabban srácok, nem bírom követni :D

"de van róla fogalmam."

Rendben. Elhiszem.

"1, szerinted mennyi értelme van egy félig trash-realityt összevetni egy tehetségkutató műsorral? Összevethetted volna mondjuk a Reszkessetek betörőkkel is, arra fogadok egy panasz sem érkezett, mennyivel nagyobb különbség."

Kb annyi az értelme, hogy mindegyik adás a tévében megy. Mindegyik adás (nagyjából) főműsoridőben megy. Ez szerintem épp elég az összevetéshez, mivel arról van szó, hogy ki nézheti, ki nem. Este 7-8 kor meg még a legtöbb fiatal ébren van.
    Btw, annyiból igazad van, hogy a Reszkessetek betörőkről másnap nem harsog a fél internet.

"Mondom, hasonlítsuk össze a nézőszámot a panaszok számával. "

A gond ezzel az, hogy a pontos(!!!!) nézőszámot nem lehet összevetni, mivel nincsenek pontos adatok. Csak statisztikai adatok vannak, de az meg leginkább hozzávetőleges. (tudom tudományosan elismert módszer, de a pontos(!!!) adatokat csak akkor kapnánk meg ha az ország minden TV készülékén mérnék, hogy épp melyik adás megy)

A lényeg tényleg az arányokon van. Azokon az arányokon, amiket fentebb írtam. Tehát lehet, hogy ősznézőszámhoz képest kevés a panaszok száma, viszont még így is sokszorosa, mint egyéb más műsorok kapcsán. És ez a lényeg.

(503-at dobál a szerver....)

Új hozzászólás Aktív témák