- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
Én már jópár éve tanulom az angolt, a neten is nagy segítség, és ahány országban eddig jártam, mindenhol elboldogultam vele.
mod.: második nyelvet sajnos nem tanulok mert a középsuliban azt mondták nem lehet, nincs rá pénz... -
baluka26
veterán
Én a Star Wars: Knights of the Old Republic-nak köszönhetem az angol tudásom alapját. Köszi KotOR
-
feka007
veterán
Én tervezek felsőfokút angolból idén, így elkezdtem angol regényeket olvasni. Azért még van jópár szó amit nem tudok, így úgy tolom, hogy közben az N85-ön fordítom az ismeretlen szavakat programmal.
Már kb 2 mp alatt megvan egy szó, és egyre kevesebbszer kell kikeresnem.
Teló nélkül biztos nem lenne kedvem olvasni -
Krisinto
őstag
Én mindkettőt tanultam angolt 4 évet kb, de abból 2 évnyi anyag ragadt rám. Németet is 4 évet.
De most komoly dilemmába vagyok, ha meg kell szólalnom angolul vagy németül, mert keverem a szezont a fazonnal. -
A netnek nagyon sok mindent köszönhetünk, a jelenlegi szakmai tudásom 95%-a netről származik - angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkphone 5G dual sim
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest