- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
Én már jópár éve tanulom az angolt, a neten is nagy segítség, és ahány országban eddig jártam, mindenhol elboldogultam vele.
mod.: második nyelvet sajnos nem tanulok mert a középsuliban azt mondták nem lehet, nincs rá pénz... -
baluka26
veterán
Én a Star Wars: Knights of the Old Republic-nak köszönhetem az angol tudásom alapját. Köszi KotOR
-
feka007
veterán
Én tervezek felsőfokút angolból idén, így elkezdtem angol regényeket olvasni. Azért még van jópár szó amit nem tudok, így úgy tolom, hogy közben az N85-ön fordítom az ismeretlen szavakat programmal.
Már kb 2 mp alatt megvan egy szó, és egyre kevesebbszer kell kikeresnem.
Teló nélkül biztos nem lenne kedvem olvasni -
Krisinto
őstag
Én mindkettőt tanultam angolt 4 évet kb, de abból 2 évnyi anyag ragadt rám. Németet is 4 évet.
De most komoly dilemmába vagyok, ha meg kell szólalnom angolul vagy németül, mert keverem a szezont a fazonnal. -
A netnek nagyon sok mindent köszönhetünk, a jelenlegi szakmai tudásom 95%-a netről származik - angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Renault, Dacia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest