- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Igen. Egy DLC egy egész játéknyi küldetést, új fegyvereket, helyszíneket meg stb -t tartalmaz. Gondolkozni meg majd a szomszéd fog helyettetek. Ez a Crysis még mindig csak egy techdemo akármennyire is szeretnék AAA kategóriás játékként eladni.
-
Rambi
tag
story legkevésbé izgat, de imádkozom, hogy a multi részét csinálják meg orbital lagg mentesre!!!
Amúgy szerintem is egy nyilpuskás dlc az egész
-
Psych0
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
király

-
Psych0
őstag
Megint nem lesz se nomad se psycho.
prophet unalmas. -
GeryFlash
veterán
válasz
fatallerror
üzenetére
+1
c3 és c1 grafika közt nem sok különbség, a crysis meg mégis csak egy techdemónak készült, amivel speciel játszani is lehet.... és techdemónak kéne sztem maradnia is.... -
Ps Vita
őstag
Azért elég "Badass"
-
qad
senior tag
Jhonny06 +1
Mukorka +1 -
Low Noise
senior tag
Én várom

-
callmeakos
veterán
Azért nem egészen. Bár az igaz hogy nagyon sok minden ugyanaz, de mért kéne hogy változtassanak a dolgon? Semmi sem indokolja.
Mellesleg ha tartják magukat az ígéreteikhez, kapunk Sandbox szerű játékmenetet, ami a 2höz képest máris javulás. Néhány extra fegyver, ez meg az.
Szerintem nagyon jó lesz. -
Dronte
aktív tag
2.-nak a sztorija sztem még állat volt, de ez már nagyon túlerőltetettnek látszik, amikor az első videót láttam nem voltam benne biztos hogy ez most a kettőből vagy háromból van
kb full ua. mint a 2 csak egy íjjal és új pályákkal..Ettől függetlenül látványos meg állat meg minden, de van egy olyan érzésem hogy nem fog annyira lekötni mint az 1-2.
-
fatallerror
addikt
Cyrsis 2 Maximum DLC Edition
szerintem ez a franchise már kifújt. minden részben ugyan az h először előterem 1 csomó rejtélyes katona aztán már alienek is. sztoriban is h mindig visszamegyünk ahonnan nagy nehezen elmenekültünk
nehéz lesz meggyőzniük, kár érte
sebaj tavaszig még meggyőzhetnek xD -
Löncsi
őstag
Ütni fog. Crytek ugye.

-
Mukorka
addikt
Ugyan az az ui mint a kettőben, a fegyverek is ugyanúgy néznek ki. Karakteranim, hangok és minden. Ez egy DLC teljes áron

-
Tibi86
aktív tag
dupla
-
Tibi86
aktív tag
Természetesen ezt is x360-on demózták...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jhonny06
veterán
Látványra ott van a szeren, de ez már nem az a Crysis, amit anno megszerettünk, túlnőtt nagyon rajta ez az alienes faszság.
-
Logen88
aktív tag
iszonyat király lesz szerintem.

(azért remélem, hogy nem kell majd külön bénázni a dx11-el meg várni hónapokat a patch-re.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock P4i65PE Socket 478 Retro alaplap
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2, i5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5490 FHD, i5-8350U, 8GB DDR4,256GB SSD, AAM SZÁMLA(Vállalkozásoknak is!), 1ÉV GARANCIA
- Dell Latitude 7490 FHD, TOUCH, i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Acer Predator Helios Neo 18 újszerű, garanciás erőgép
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

prophet unalmas.
kb full ua. mint a 2 csak egy íjjal és új pályákkal..
sebaj tavaszig még meggyőzhetnek xD

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)