Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalo01
tag
Már 1-2 boltból kifogyott az áru. Megrendeltem a Limited Edition-t és másnap már le is vették a PC kiadást a honlapról

-
KFA2
csendes tag
Kíváncsi leszek a demóra hogy milyen lesz.
-
BalaNce87
addikt
Nah igen ez ahová írtam, maga a bo-hoz kb 2-3x és az is pozítivum volt, én nem ilyen vagyok hogy jön egy hír és már írok is valami lehúzást... csak bírtam amikor naponta jött valami a cod-ról aminek semmi hírértéke nem volt (tölteték). Nehezen viselik ha jogosan szídnak egy játékot, az igazság fáj ahogy mondani szokás, azt ilyenkor beindul a védekező mechanizmus. Másról nemtudok amit szídtam volna, nem levegőbe beszélés, az igaz hogy már én is untam amit írtam csak hát valakinek 10x el kell mondani hogy eljusson a piciny agyába, meg azért mégse beszéljen hülyeségeket, ez az ilyen ellenkezik csak azért is típus. Elég sokáig codoztam és a normálisabb emberek nem anyáztak hanem egyetértettek, persze valamiért kevesebb ember volt aki megértette miről is beszélek. Nem vagyok nagy lehúzó egyáltalán a cod az amit lehúztam de igazából azt se tudom miért megszokássá vált számomra. Nem értettem hogy egy átlagos futószalagon érkező játékot 9 pontra értékelnek, mert csak, miközbe már több éve ugyanazt a terméket adják ki kisebb módosításokkal. Azért érdekes hogy valaki jobban ismer saját magamnál...nah mind1 is, csak nem szeretem hogy olyat állítanak ami nem igaz és ez vésődik be az emberek fejébe, jelen esetben cod=az összes fps egy szar. Az agyon ajnározom ugyanazt a játékot minden hírnél embert meg sose csesztetik, magyarul azt szeretik ha az ember bólogat és elviseli ha lehülyézik és inkább kussba marad, ezt kéne tennem mert érzem ha valami ellenkezés lesz természetesen jogosan akkor jön mindig valami megmondó ember és kiragad egy olyan részt a mondamból és azt elemzi aminek semmi köze ahhoz amit ki akartam fejteni vele.
-
Polllen
félisten
-
BalaNce87
addikt
Mindig jah, ez egy csöppet túlzás. Kb veled 3x "vitáztam" bad companyről és ebből azt szűrted le hogy semmi sem tetszik...nah mind1 meg amikor codot teljesen jogosan húztam le akkor is jöttek hogy cod hater meg többi f...ság. Végülis már akkor is tudtam hogy amit mondok az jogos, mert ahány hír jött ki bo-ról vagy videó ugyanazokat írták le amit én kb 2 éve, és ezt pont olyan emberek tették akik eddig minden évbe megvették (bo-t is), vagy engem hülyéztek le, milyen irónikus, gyakorlatilag önmagukat oltották le. A nem tetszésemet megindoklom, csak persze valakinek ez fáj azt nekem ugrik, de az hogy minden játékot lehúznék egyszerűen nem igaz, mert akkor mivel játszanék? Itt se ez történt, de valahogy mégis az lett levonva belőle, lehet hogy nem velem van a gond? csak kérdezem, hátha. Bad company-t sem azért vettem meg mert egy rakat s....nak tartottam, de ez magától értendő/nyilvánvaló, csak egyszerűen totál beta hibákkal van tele a mai napig a játék, és amikor ezek miatt szívok hadd mondjam már el hogy a rohadt életbe.
és más embert is látok többször kiakadni ezek miatt de arra nem szállnak rá, egyfajta megszokás ez már, pikkelés. -
Mappa
addikt
Így van! mostanság amúgy sem divat demo-t kiadni pc-re.... úgy hogy jöjjön csak az a demo, azt abból letud szűrni pár dolgot, kedvet kap hozzá, tetszik - nem tetszik stb. és nincs csalódás mint pl. a sz** black ops-nál
-
Slystyle
őstag
Na erre vártam Én. Tudtam, ha lesz boxra, akkor lesz pc-re is. Amúgy Nekem tuti vevős a téma, bár nem a megjelenés napján, de áprilisban. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz a multi rész.

-
LackoMester
addikt
A w verziót nem próbáltam, mindenképpen megvárom a Demo-t annak függvényében döntöm el, megveszem -e. Teljesen jó, h. a Demo multit tartalmaz.

-
sith7
félisten
Néha még a demo - ból is hiányoznak dolgok, amik a teljesben már benne lesznek, nem egy béta verzióból ...

-
Polllen
félisten
válasz
BalaNce87
üzenetére
Semmi sem jó = az fps topikok 80%-ban azt írod le, hogy mennyire nem jó az adott játékban valami vagy az egész franchise.
Mindig is markáns különbség volt a béta és a demó között. A bétára azért szoktak rá a fejlesztők, mert így rengeteg ingyenes tesztelőt szerezhetnek... A demónak, mint ahogy lent is írták pedig a vevőcsalogatás a lényege és ezt a végleges játékból veszik ki jó eséllyel... Demó ezer éve létezik, a nyilvános béta tesztelés kevésbé öreg, de amúgy sem sokat jelent, hogy kevered a multiplayer demo és a multiplayer beta kifejezések jelentését.
-
és nem is drága... 8000
-
ssppiikkee
tag
Nekem tetszik a demó, ha a költségvetés engedi akkor beruházok egyre

-
Crytek
nagyúr
Single playert 2x végigtoltam már nagyon jó game. Elő is lett rendelve!Addig míg kihozzák végignyomom majd párszor mert nem lehet megunni!
-
válasz
BalaNce87
üzenetére
a demo azt jelenti csak singlebe hogy nem teljesen kész nem tükrözi a teljes játék képességeit csak bemutat belőle párat
Letezik single meg multi demo is. Azt jo esetben akkor adjak ki, amikor teljesen kesz a jatek. Szoval a demo/probaverzio az olyan, mint a teljes, csak korlatozassal, pl ido, csak az elso x palya es/vagy single vagy multi megkotes stb.beta meg egy nem kiforott rendszer amiből az következik hogy laggos nem adja be rendesen a találatot stb
A beta a meg felkesz jatek kiadasa tesztelesre, kiprobalasra. Nem kotelezo, hogy lagoljon, attol meg lehet beta
pl sc2 beta egesz kiforrott volt szerintem, ott inkabb balance-olason volt a hangsuly. Tehat ez a demoval/probaverzioval ellentetben tesztverzio. -
szebev
senior tag
Bocs nem vok kepbe!Akkor most mikor van demo Xbox-hoz?
-
_csocso_
senior tag
Én is jobban örültem volna, ha van egyéni pálya is a demóban.. "Nyugisan" körbe lehet nézni.. Itt meg mindjárt kapsz párat az arcodba ( Nem vagyok pro játékos )
-
BalaNce87
addikt
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Őőő általába a beta is azért van hogy kipróbálhassa az ember akárcsak a demot és eldöntse kell e neki, csak a beta-nal jelenteni lehet a hibákat és ezért ez kéne legyen neki a fő szempontja. A Bad company-ből volt beta aztán pár hónapra rá kijött a játék, nem volt még a megjelenés hónapjában egy multi demo, de minek is kellett volna.
-
Mans20
addikt
Még ha nem is lesz olyan hosszú a single,legalább jó legyen.
-
BalaNce87
addikt
válasz
BalaNce87
üzenetére
Mi az hogy semmi sem jó... le lehetne állni ezzel, nagyon tudnék neki örülni. A multiból beta szokott lenni nem demo legalábbis régen így volt. Mert ugye a demo azt jelenti csak singlebe hogy nem teljesen kész nem tükrözi a teljes játék képességeit csak bemutat belőle párat, a beta meg egy nem kiforott rendszer amiből az következik hogy laggos nem adja be rendesen a találatot stb. Eddig akárhány multis fps-t néztem és jött ki belőle multi lehetőség, a játék megjelenése előtt 1 vagy több hónappal azt betanak nevezték, ezek szerint ez már nem így van. Mondjuk azt sem értem ha már volt beta tavaly boxosoknak, és 2 hete jött multi demo, akkor miért panaszkodnak rá hogy laggos még eléggé, azaz problémás. Mi a különbség egy beta multi és egy multi demo között, azon kivül hogy az egyik később jelenik meg?
Én nem ahhoz vagyok szokva hogy abban a hónapban jön demo vagy beta amikor kijön a játék, ilyen egyszerű, persze már az is nagy dolog ha van valami demo. Egy kérdés ha most ez kijön demoként de betara jellemző hibákkal lesz tele tehát nem lesz végső állapotban akkor minek kéne hívni?Nem volt idő szerkesztenem már, ez a végleges.
-
BalaNce87
addikt
-
kpal
nagyúr
Na remélem jó lesz.
-
BalaNce87
addikt
Hát pont azért akkor már kivárja az ember a teljest, ha már csak 2-2 és fél hét van a megjelenésig, az ilyen beta multit a teljes játék megjelenése előtt 1-2 hónappal kéne/szokás kiadni hogy teszteljék majd jelentsék a hibákat, persze a support igen gyenge manapság. Lásd box-ra már kint van 1-2 hete a beta.
-
Benyaking
aktív tag
Tudom hogy novarez de jatszottam a betaval pcn neten es meg hogy csak "felkesz" igy is nagyon jo! A lathatatlansag jo is meg nem is remelem lesz majd olyan szero ahol nem lehet hasznalni! A multi demot majd csak siman le lehet tolteni vagy olyan lesz mint a bf:bc2?
Szerk.: Ari18. Hol kerul 7800ba?(pc?)
-
Ari18
őstag
Kiadhatták volna egy időben a boxos demoval. Én már előrendeltem a limited editions-t 7800Ft-ot megér simán.
-
F34R
nagyúr
Igen szeressük várós lesz nagyon , legalább annyira üt mint az első rész akkor jó

-
Xaels
félisten
Remek, ezt meglesem majd. A Beta-t emiatt nem szedtem le és jól is tettem.
-
GAbre
veterán
"Nagy duzzogva" letöltöm majd...

-
Arena87
aktív tag
Név változtatáson kívül semmi új.

De bizonyára biztosan jót lehet játszani vele. Majd elválik.
-
krystman
őstag
Hát tehettek volna bele egy Single részt! Multi nem érdekel!
-
BalaNce87
addikt
Egy csöppet későn érkezik, de legalább jön.
-
Föcsök
aktív tag
Ezt már szeretem! Demó PC-re és ráadásul multiplayer.

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

és más embert is látok többször kiakadni ezek miatt de arra nem szállnak rá, egyfajta megszokás ez már, pikkelés.

pl sc2 beta egesz kiforrott volt szerintem, ott inkabb balance-olason volt a hangsuly. Tehat ez a demoval/probaverzioval ellentetben tesztverzio.

legalábbis ha nem easy-n nyomod,mert akkor inkább valami öttusás game kellene helyette,ahol lehet futni mint a nyúl

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)