Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Nah igen ez ahová írtam, maga a bo-hoz kb 2-3x és az is pozítivum volt, én nem ilyen vagyok hogy jön egy hír és már írok is valami lehúzást... csak bírtam amikor naponta jött valami a cod-ról aminek semmi hírértéke nem volt (tölteték). Nehezen viselik ha jogosan szídnak egy játékot, az igazság fáj ahogy mondani szokás, azt ilyenkor beindul a védekező mechanizmus. Másról nemtudok amit szídtam volna, nem levegőbe beszélés, az igaz hogy már én is untam amit írtam csak hát valakinek 10x el kell mondani hogy eljusson a piciny agyába, meg azért mégse beszéljen hülyeségeket, ez az ilyen ellenkezik csak azért is típus. Elég sokáig codoztam és a normálisabb emberek nem anyáztak hanem egyetértettek, persze valamiért kevesebb ember volt aki megértette miről is beszélek. Nem vagyok nagy lehúzó egyáltalán a cod az amit lehúztam de igazából azt se tudom miért megszokássá vált számomra. Nem értettem hogy egy átlagos futószalagon érkező játékot 9 pontra értékelnek, mert csak, miközbe már több éve ugyanazt a terméket adják ki kisebb módosításokkal. Azért érdekes hogy valaki jobban ismer saját magamnál...nah mind1 is, csak nem szeretem hogy olyat állítanak ami nem igaz és ez vésődik be az emberek fejébe, jelen esetben cod=az összes fps egy szar. Az agyon ajnározom ugyanazt a játékot minden hírnél embert meg sose csesztetik, magyarul azt szeretik ha az ember bólogat és elviseli ha lehülyézik és inkább kussba marad, ezt kéne tennem mert érzem ha valami ellenkezés lesz természetesen jogosan akkor jön mindig valami megmondó ember és kiragad egy olyan részt a mondamból és azt elemzi aminek semmi köze ahhoz amit ki akartam fejteni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Escape from Tarkov
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- EAFC 26
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- SSD-k 250gb-1TB-ig
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi