Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BalaNce87

addikt

válasz Polllen #44 üzenetére

Mindig jah, ez egy csöppet túlzás. Kb veled 3x "vitáztam" bad companyről és ebből azt szűrted le hogy semmi sem tetszik...nah mind1 meg amikor codot teljesen jogosan húztam le akkor is jöttek hogy cod hater meg többi f...ság. Végülis már akkor is tudtam hogy amit mondok az jogos, mert ahány hír jött ki bo-ról vagy videó ugyanazokat írták le amit én kb 2 éve, és ezt pont olyan emberek tették akik eddig minden évbe megvették (bo-t is), vagy engem hülyéztek le, milyen irónikus, gyakorlatilag önmagukat oltották le. A nem tetszésemet megindoklom, csak persze valakinek ez fáj azt nekem ugrik, de az hogy minden játékot lehúznék egyszerűen nem igaz, mert akkor mivel játszanék? Itt se ez történt, de valahogy mégis az lett levonva belőle, lehet hogy nem velem van a gond? csak kérdezem, hátha. Bad company-t sem azért vettem meg mert egy rakat s....nak tartottam, de ez magától értendő/nyilvánvaló, csak egyszerűen totál beta hibákkal van tele a mai napig a játék, és amikor ezek miatt szívok hadd mondjam már el hogy a rohadt életbe. :U és más embert is látok többször kiakadni ezek miatt de arra nem szállnak rá, egyfajta megszokás ez már, pikkelés.

Új hozzászólás Aktív témák