Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
BalaNce87
üzenetére
Mi az hogy semmi sem jó... le lehetne állni ezzel, nagyon tudnék neki örülni. A multiból beta szokott lenni nem demo legalábbis régen így volt. Mert ugye a demo azt jelenti csak singlebe hogy nem teljesen kész nem tükrözi a teljes játék képességeit csak bemutat belőle párat, a beta meg egy nem kiforott rendszer amiből az következik hogy laggos nem adja be rendesen a találatot stb. Eddig akárhány multis fps-t néztem és jött ki belőle multi lehetőség, a játék megjelenése előtt 1 vagy több hónappal azt betanak nevezték, ezek szerint ez már nem így van. Mondjuk azt sem értem ha már volt beta tavaly boxosoknak, és 2 hete jött multi demo, akkor miért panaszkodnak rá hogy laggos még eléggé, azaz problémás. Mi a különbség egy beta multi és egy multi demo között, azon kivül hogy az egyik később jelenik meg?
Én nem ahhoz vagyok szokva hogy abban a hónapban jön demo vagy beta amikor kijön a játék, ilyen egyszerű, persze már az is nagy dolog ha van valami demo. Egy kérdés ha most ez kijön demoként de betara jellemző hibákkal lesz tele tehát nem lesz végső állapotban akkor minek kéne hívni?Nem volt idő szerkesztenem már, ez a végleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
nagy fekete pont a crytek-nek 

Ez demó és nem béta.