- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moritz
tag
-
Moritz
tag
Köszönöm
Ha már így kezdünk jó irányba haladni, van valami javaslatod arra, hogyan változtathatnám meg a helyemet egy program számára, ami ettől el fogja hinni, hogy nem ott vagyok, ahol a telefont a kezemben tartom?
Sajnos vpn és pár mock location program sem hozott eredményt. Észrevette, hogy mock location üzemel. -
Moritz
tag
/microG GmsCore Features
/On-/Offline location service -
-
Soma01
veterán
Köszönöm!
Igen szoktam oda is írni és onnan szoktam leszedni a kész apk fájlokat. Másoknak is fel szoktam tenni a MicroG-t és a ReVancedet. Ezért kérdezem, hogy milyen kombóval a legbiztosabb a működés? Nem akarok másoknak kellemetlenséget, hogy nem működik nekik. Meg én is kezdhetem elölről telepíteni nekik.
Akkor a mMicroGből is várható majd frissítés, új verzió? -
user26
senior tag
Szia! @crok!
Kicsit elakadtam, user error. kb másfél hete nem volt gondom még.
Windows 11 22H2 -re frissült.
Ha az ADBKit v33.0.1 -t szeretném használni, (open cmd.bat), cmd elindul, be írom, hogy "fastboot devices" ezt írja ki:
"'fastboot' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file."
Lehetséges, hogy én kevertem meg magam, és ezért a gondom!Ha a régi "megszűnt" minimal and adb fastboot -ba teszem ezt, ott jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest