Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Közben maga a patch is változott. Az inotia00 vagy a Cuynu féle egyelőre fejlesztés alatt áll (a WST félét még bele se vettem mert nem látom egyelőre biztosnak hogy csinálni akarja-e egyáltalán) de az eredeti Vanced félét dobnám mert az biztos hogy bottal se lesz piszkálva. Azért írtam hogy a patch és maga az elv is változott azóta mert ha csak emiatt váltasz akkor nem kell. De mivel az eredeti Vanced féle már nem lesz frissítve.. szóval érted. Nem tudom magadnak csinálod-e a build-et vagy valamelyik előre készítettet használod de az volna a lényeg hogy a patch-ekkel legyen összhangban a microG is. Én most az mMicroG-re álltam át ha számít, nincs gondom vele egyáltalán. Ha a MIUI.HU féle ReVanced build-et használod (látom ott is irogattál..) akkor (egyelőre) mindegy melyik microG van fent nálad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő