- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Közben maga a patch is változott. Az inotia00 vagy a Cuynu féle egyelőre fejlesztés alatt áll (a WST félét még bele se vettem mert nem látom egyelőre biztosnak hogy csinálni akarja-e egyáltalán) de az eredeti Vanced félét dobnám mert az biztos hogy bottal se lesz piszkálva. Azért írtam hogy a patch és maga az elv is változott azóta mert ha csak emiatt váltasz akkor nem kell. De mivel az eredeti Vanced féle már nem lesz frissítve.. szóval érted. Nem tudom magadnak csinálod-e a build-et vagy valamelyik előre készítettet használod de az volna a lényeg hogy a patch-ekkel legyen összhangban a microG is. Én most az mMicroG-re álltam át ha számít, nincs gondom vele egyáltalán. Ha a MIUI.HU féle ReVanced build-et használod (látom ott is irogattál..) akkor (egyelőre) mindegy melyik microG van fent nálad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest