- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Közben maga a patch is változott. Az inotia00 vagy a Cuynu féle egyelőre fejlesztés alatt áll (a WST félét még bele se vettem mert nem látom egyelőre biztosnak hogy csinálni akarja-e egyáltalán) de az eredeti Vanced félét dobnám mert az biztos hogy bottal se lesz piszkálva. Azért írtam hogy a patch és maga az elv is változott azóta mert ha csak emiatt váltasz akkor nem kell. De mivel az eredeti Vanced féle már nem lesz frissítve.. szóval érted. Nem tudom magadnak csinálod-e a build-et vagy valamelyik előre készítettet használod de az volna a lényeg hogy a patch-ekkel legyen összhangban a microG is. Én most az mMicroG-re álltam át ha számít, nincs gondom vele egyáltalán. Ha a MIUI.HU féle ReVanced build-et használod (látom ott is irogattál..) akkor (egyelőre) mindegy melyik microG van fent nálad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest