Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Közben maga a patch is változott. Az inotia00 vagy a Cuynu féle egyelőre fejlesztés alatt áll (a WST félét még bele se vettem mert nem látom egyelőre biztosnak hogy csinálni akarja-e egyáltalán) de az eredeti Vanced félét dobnám mert az biztos hogy bottal se lesz piszkálva. Azért írtam hogy a patch és maga az elv is változott azóta mert ha csak emiatt váltasz akkor nem kell. De mivel az eredeti Vanced féle már nem lesz frissítve.. szóval érted. Nem tudom magadnak csinálod-e a build-et vagy valamelyik előre készítettet használod de az volna a lényeg hogy a patch-ekkel legyen összhangban a microG is. Én most az mMicroG-re álltam át ha számít, nincs gondom vele egyáltalán. Ha a MIUI.HU féle ReVanced build-et használod (látom ott is irogattál..) akkor (egyelőre) mindegy melyik microG van fent nálad.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ANNO 1800
- Xbox Series X|S
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Borderlands 4
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest