- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Szia crok!
Én a MicroG-vel kapcsolatban kérdeznék.
Írtad, hogy:
Azért érdemes / kell(het) elsősorban új, spoof-al már rendelkező MicroG-t használni mert előjöhet a protobuf probléma (videólejátszás megáll, végtelenségig pufferel).
Na de melyik MicroG verzió amiben már benne van? Mert ugye van a sima, amiben még nincs benne ez a cikked alapján. Van még a Vanced MicroG, mMicroG, meg még ki tudja milyen MicroG.
Ahogy én láttam az (inotia00 féle) mMicroG-ből csak egy verzió van most. Ebben már benne van? Ez frissítést fog kapni vajon a későbbiekben?
Plusz a ReVanced már tartalmaz egy javítást erre a hibára. De ahogy tudom, a MicroG az igazi bűnös és abból kell frissített változat. A régi Vanceddel egyidős MicroG már egy éves, azt a Vanced csapat nem fejleszti, de mégis ezt ajánlják a ReVancedhez még ma is. (Vanced MicroG v0.2.24.220220) Most azt gondolom, hogy a cuynu féle Vanced MicroGt kellene használni, mert az frissül (Vanced MicroG v0.2.27.231612 beta). De mondjuk a mMicroG se régi.Vagy melyik legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PayPal
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Steam topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest